Vraag & Antwoord

Hier vindt u enkele van de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Ook lichten wij hier enkele termen toe.

 

Direct naar het overzicht van groepsaccommodaties? Klik hier.

 

Wat is een groepsaccommodatie met zelfverzorging?

Een groepsaccommodatie met zelfverzorging is een vorm van huren waarbij u alleen de accommodatie cq. het vakantiehuis huurt, zonder dat hierbij maaltijden of andere zaken geregeld worden. Vaak is het mogelijk maaltijden en activiteiten wel als extra bouwstenen bij te boeken.

 

Wat is een groepshotel?

Een groepshotel is een accommodatie voor groepen met luxe slaapkamers met eigen badkamer. Vaak zijn dit 2-persoons kamers. Daarnaast is er een groepsruimte waar alle gasten bij elkaar kunnen zijn. Een groepshotel onderscheidt zich van een reguliere groepsaccommodatie door het hoge niveau van comfort en privacy.

 

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een vakantiehuis voor groepen. Vaak gaat het hier om groepen van 8 tot wel 150 personen. De groepsaccommodatie heeft meerdere slaapkamers én in ieder geval één groepsruimte waar de groep samen kan zijn. Waar men vroeger vaak slaapzalen vond in grote vakantiehuizen, gaat het nu vaak om luxe 2- of 4-persoons kamers met eigen badkamer.

 

Kan ik een optie nemen?

Heeft u een datum op het oog en wilt u zeker weten dat deze niet door iemand anders geboekt wordt. Vraag dan om een vrijblijvende optie zodat u met uw groep kunt overleggen alvorens de reservering definitief te maken.

 

Wat is een groepsannuleringsverzekering?

Een groepsannuleringsverzekering is een annuleringsverzekering speciaal voor groepsaccommodaties. Met deze verzekering dekt u het financiele risico van annuleren af door onvoorziene omstandigheden bij een van de reisgenoten. Annuleren van reisgenoten valt namelijk niet onder uw persoonlijke annuleringsverzekering.

 

Wat is een blarenpas?

De blarenpas is hét vervoersbewijs voor de stadsbussen van Nijmegen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Op de wandeldagen zet Breng (de Nijmeegse busmaatschappij) speciale vroegbussen in. Hierdoor kan iedere wandelaar met het OV naar de start. Er is een 1 ster Blarenpas, 2 ster Blarenpas en 3 ster Blarenpas. De afstand bepaalt de sterren. In 2017 was de 1 ster pas € 19, 2 ster pas € 30 en de 3 ster pas € 43. Ook de bussen binnen de normale dienstregeling zijn toegankelijk met de blarenpas. Lees meer informatie bij Breng.

 

 

Terug naar de homepage voor alle informatie

 

Contact?

 

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Accommodatie:
Aantal personen:
Vraag of wens:
Soort gezelschap:
Nieuwsbrief 1x per kwartaal:
Neem de letters over:
Captcha