Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 37 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepen Nijmegen

 

Ma t/m Zo  08.30-20.30

Groepsaccommodatie 30 personen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie 30 personen? Zoekt u gezelligheid maar ook ruimte en comfort? Het liefst met een fijn aantal slaapkamers en badkamers? Ontdek dan hier een ruime keuze uit groepshuizen voor 30 personen. 

 

De accommodaties hebben allemaal gezellige groepsruimtes. U kunt kiezen uit 10, 16, 18 of 20 slaapkamers! Bekijk de foto's, omschrijvingen én beschikbaarheid hier. Heeft u specifieke wensen óf een bepaald budget? Laat het ons weten.

 

Groepsaccommodatie 30 personen - beoordelingen  Groepsverblijf 30 personen - RECRON  Groepsaccommodatie 30 personen - ANWB

 

Bel: 024-6757635 / Whatsapp: 06-19066867

Nieuwste groepsaccommodatie

 

 

 

 

 

Familieweekend met 30 personen

Voor familieweekenden bieden wij een zeer uitgebreide keuze van groepsaccommodaties. De faciliteiten zijn allemaal zeer ruim opgezet voor 30 personen of zelfs meer. Zo zijn er speciale faciliteiten voor uw groep zoals; een bioscoop, sportveld, sauna, recreatieruimte, professionele keukens om samen te koken en nog veel meer. Ook zijn er leuke (gratis) activiteiten voor uw familie.

 

Grote groepen

Wij zijn expert op het gebied van comfortabele groepshuizen voor groepen van 30 personen in Gelderland. U kunt kiezen voor volledige zelfverzorging of u laat ons de catering verzorgen voor een zeer ontspannen verblijf. Hetzelfde geldt voor leuke groepsactiviteiten. Deze organiseren wij in samenwerking met Nijmegen Actief of u kunt van ons leuke tips ontvangen voor gratis activiteiten.

Op steenworp van Nijmegen vindt u onze groepsaccommodaties. Deze zéér toeristische omgeving is bij uitstek geschikt voor uw groepsuitje. De omgeving is schitterend. U kunt fijne wandelen maken of heerlijke fietstochten (ook per mountainbike of wielrenfiets) Of u duikt Nijmegen in om heerlijk te shoppen.

Kortom; bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 30 personen? Klik op de volgende linkjes en lees alle kenmerken van de accommodatie van uw keuze.

 

 

Stollenberg 3 | 10 slaapkamers

Heuvelrijk | 18 slaapkamers | NIEUW

Old Mill | 16 slaapkamers

Seven Hills | 20 slaapkamers