Nijmeegse Vierdaagse Slaapplaats 2022

Op zoek naar een Nijmeegse Vierdaagse Slaapplaats 2022 ? Ook in 2022 bieden wij weer comfortabele én gezellige slaapplaatsen aan in onze accommodaties. Onze groepsaccommodaties verhuren wij al jaren per losse kamer, tijdens de vierdaagse. Alle nog beschikbare kamers hebben een eigen badkamer en zijn uiteraard per kamer af te sluiten. De kamers bevinden zich in Groesbeek en Berg en Dal. Via busverbindingen van de Nijmeegse busmaatschappij Breng, komt u eenvoudig bij de start aan de Wedren. Maakt u in dat geval gebruik van den zgn. "blarenpas". Naast een vroeg ontbijt bieden wij u een zelf samen te stellen lunchpakket én dinerbuffet. Bekijk hier de inschrijfprocedure van de Vierdaagse www.4daagse.nl

 

Wanneer is de Nijmeegse Vierdaagse 2022? > De Nijmeegse Vierdaagse 2022 datum is van 19 t/m 22 juli 2022.

 

Nijmeegse Vierdaagse 2022, 19 t/m 22 juli 2022

 

Reserveer de laatste kamers nú!

 

 

 

Aanvraagformulier 4daagse 2022

 

 

Naam:
Straat + Huisnummer:
Postcode & Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Aantal personen:
Gewenste accommodatie:

 

Of bel 024-6757635 

Of stuur een Whatsapp bericht, klik hier

 

Vierdaagse slaapplaats

De volgende mogelijkheden en prijzen hebben wij nog beperkt beschikbaar:

 

Prijs & Beschikbaarheid van maandag 18 tot zaterdag 23 juli 2022 (5 nachten):


Huis 10p > VOL
Big Hill >  VOL
Groepshotel Berg en Dal > VOL
Het Uitzicht > VOL
Millers Home > VOL
Op de Horst > VOL
Stollenberg 1 > VOL

Stollenberg 2 > VOL
Stollenberg 3 > VOL

 

Maak uw interesse hier kenbaar

 

Voor de kamers  kunt u ontbijtbuffet bijboeken. De mogelijkheden verschillen per accommodatie. Hetzelfde geldt voor dinerbuffet.

 

De 104de editie van de Nijmeege Vierdaagse in 2022

De vierdaagse van Nijmegen wordt in 2022 voor de 104de keer gehouden. Eigenlijk zou dit de 106e editie worden maar door de afgelasting van 2020 én 2021, telde deze jaren niet mee. Heel veel wandelaars lopen jaar in jaar uit mee, hetgeen voor een zeer gezellige sfeer zorgt onder de wandelaars. Maar ook als u niet wandelt kunt u genieten van de gezelligheid in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten. Van de binnenstad tot de Waalkade, de stad staat de hele week in het teken van deze inmiddels wereldberoemde wandelmars. 

 

Door het grote aantal accommodaties heeft u keuze uit verschillende type slaapplaatsen tijdens de Nijmeegse 4daagse. Zo hebben de nieuwe kamers van Heuvelrijk Berg en Dal bijvoorbeeld een eigen kitchenette met koelkast en 2-pits kookplaatje. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om volledig verzorgd te worden door onze fantastische cateraar. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. De combinatie van slaapplaatsen in hotel, groepsaccommodatie en vakantiepark tijdens de 4-daagse  is ook mogelijk, indien gewenst. 

 

Aanvraagformulier

 

Naam:
Straat + Huisnummer:
Postcode & Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Aantal personen:
Gewenste accommodatie: