Beoordeling door klanten: 8.2/10 - 90 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepsaccommodaties Nijmegen en omgeving

 

ma - zo    09.00 - 20.00

 

Nijmeegse Vierdaagse Slaapplaats 2019

Op zoek naar een Nijmeegse Vierdaagse Slaapplaats 2019 ? Ook in 2019 bieden wij weer comfortabele én gezellige slaapplaatsen aan in onze accommodaties. Onze groepsaccommodaties verhuren wij al jaren per losse kamer, tijdens de vierdaagse. Alle nog beschikbare kamers hebben een eigen badkamer en zijn uiteraard per kamer af te sluiten. De kamers bevinden zich in Groesbeek en Berg en Dal. Via busverbindingen van de Nijmeegse busmaatschappij Breng, komt u eenvoudig bij de start aan de Wedren. Maakt u in dat geval gebruik van den zgn. "blarenpas". Naast een vroeg ontbijt bieden wij u een zelf samen te stellen lunchpakket én dinerbuffet. Bekijk hier de inschrijfprocedure van de Vierdaagse www.4daagse.nl

 

Wegens annulering nú beschikbaar: Millers Home | 16-persoons groepsaccommodatie | 5 slaapkamers!

 

Nijmeegse Vierdaagse 2018 - Waalbrug

 

Neem vast een optie!

 

 

 

Aanvraagformulier 4daagse 2019

 

 

Naam:*
Straat + Huisnummer:*
Postcode & Woonplaats:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Aantal personen:*
Gewenste accommodatie:*

 

Of bel 024-6757635 dagelijks van 09.00 - 20.00 uur

Of stuur een Whatsapp bericht, klik hier

 

Vierdaagse slaapplaats

Wordt u niet ingeloot, dan annuleert u gratis! (vraag naar de vierdaagse 2019 voorwaarden) De volgende mogelijkheden en prijzen hebben wij nog beperkt beschikbaar:

 

Prijs & Beschikbaarheid van maandag 15 tot zaterdag 20 juli 2019 (5 nachten):


Big Hill > op aanvraag € 495 / € 660 / € 800 logies
Heuvelrijk Berg en Dal >  op aanvraag € 695 / € 845 logies (standaard kamers reeds bezet, uitsluitend nog comfort kamers)
Het Uitzicht XL > reeds bezet
Op de Horst > reeds bezet
Stollenberg 1 > op aanvraag € 375 p.p. half pension

Stollenberg 2 > op aanvraag € 375 p.p. half pension
Stollenberg 3 > op aanvraag € 375 p.p. half pension

 

Maak uw interesse hier vast kenbaar

 

Voor de kamers  kunt u ontbijtbuffet bijboeken. De mogelijkheden verschillen per accommodatie. Hetzelfde geldt voor dinerbuffet.

 

De 103de editie van de Nijmeege Vierdaagse in 2019

De vierdaagse van Nijmegen wordt in 2019 voor de 103de keer gehouden. Heel veel wandelaars lopen jaar in jaar uit mee, hetgeen voor een zeer gezellige sfeer zorgt onder de wandelaars. Maar ook als u niet wandelt kunt u genieten van de gezelligheid in Nijmegen tijdens de zomerfeesten. Van de binnenstad tot de Waalkade, de stad staat de hele week in het teken van deze inmiddels wereldberoemde wandelmars. 

 

Door het grote aantal accommodaties heeft u keuze uit verschillende type slaapplaatsen tijdens de Nijmeegse 4daagse. Zo hebben de nieuwe kamers van Heuvelrijk Berg en Dal bijvoorbeeld een eigen kitchenette met koelkast en 2-pits kookplaatje. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om volledig verzorgd te worden door onze fantastische cateraar. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. De combinatie van slaapplaatsen in hotel, groepsaccommodatie en vakantiepark tijdens de 4-daagse  is ook mogelijk, indien gewenst. 

 

Aanvraagformulier

 

Naam:*
Straat + Huisnummer:*
Postcode & Woonplaats:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Aantal personen:*
Gewenste accommodatie:*