Groepsaccommodatie 60 personen

Wij bieden u de keuze uit 3 zeer ruime groepsaccommodaties voor 60 personen. Zo hebben wij Seven Hills met eigen bioscoop, professionele keuken en 20 slaapkamers. Of toch Old Mill met gezellige pub, moderne woonkamer en 16 slaapkamers? Als u veel verschillende ruimtes wilt hebben én 36 slaapkamers hebben wij Big Hill voor u.

 

Kortom; voor iedere groep van 60 personen hebben wij een passend groepshuis. Lees op deze pagina alle informatie van de accommodaties of bekijk de foto's. Heeft u specifieke wensen of vragen voor uw groep, laat het ons weten!

 

 

 


Groepshuis boeken met 60 personen 

Wanneer u met een grote groep van 60 personen een groepsaccommodatie boekt zijn een aantal zaken belangrijk. We geven u graag enkele tips om een goede keuze te kunnen maken.

 

Iedere groep heeft een andere samenstelling. Dit is vaak van belang voor het aantal slaapkamers wat u nodig heeft in uw accommodatie. Zijn er gezinnen die bijvoorbeeld een 4-persoons kamer nodig hebben. Of zijn er juist veel stellen die graag een eigen 2-persoons kamer hebben met eigen badkamer?

 

En wat vindt u belangrijk in de groepsruimte? Dat u heel uitgebreid samen kunt koken in een professionele keuken voor 60 personen? Of laat u liever catering verzorgen in de gezellige groepsruimte? Vaak is een combinatie van gezelligheid in de groepsruimte én privacy van een eigen kamer heel fijn.

 

Onze drie accommodaties Old MillSeven Hills en Big Hill, zijn allemaal geschikt voor groepen van 60 personen. Ze bieden alledrie hun bijzondere eigenschappen. Via de linkjes op deze pagina komt u direct uit bij de omschrijvingen van de groepsaccommodaties, zodat u een goede keuze kunt maken.

 

Lukt het nog niet of wilt u graag even overleg? Laat het ons weten, klik hier.