Groepsaccommodatie voor 1 nacht

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 1 nacht? Of voor één dag? Voor verschillende van onze groepshuizen bij Nijmegen is dit mogelijk. Bekijk hier alle mogelijkheden.

 

Wilt u een bijeenkomst met uw bedrijf organiseren met één overnachting? En al 's ochtends aankomen en de volgende dag 's middags vertrekken (1 nacht)? Hiervoor hebben wij zakelijke arrangementen op maat. Geef uw wensen door en wij komen met een voorstel. Ook voor uitjes met familie of vriendengroep zijn er maatwerk arrangementen mogelijk. In overleg is het ook mogelijk om de groepsaccommodaties te huren voor één dag (dus zonder overnachting).

 

Overzicht Groepsaccommodaties voor 1 nacht

 

 

 

super flexibel
8-150 personen

 WhatsApp contact  Telefonisch contact, Groepshuizen Berg en Dal

kamers met eigen badkamer

zelf-verzorging óf incl. catering

 

 

 

Groepshuizen voor 1 dag

Er zijn diverse situaties te bedenken waarbij het handig is dat u een groepsaccommodatie slechts voor één nacht boekt. Deze wens is vaak aanwezig bij bedrijven. Wanneer u voor uw bedrijf een heisessie, vergadering of teamuitjes plant, is dit vaak voor 2 dagen en één nacht. Op dag 1 begint u in de ochtend met bijvoorbeeld een plenair gedeelte in de grote zaal. Na een lunch (die u zelf kunt maken met elkaar óf via onze catering kunt bestellen) kan er dan in de middag een groepsactiviteit worden ondernomen. Dineren kunt u in de gezellige groepsruimtes met elkaar. In de avond is er gezelligheid aan de bar of kunt u nog een presentatie doen. De dag sluit u af met één nacht in onze groepsaccommodatie. De volgende dag kunt u rustig ontbijten en nog het ochtendprogramma rustig afmaken. Laat ons meedenken

 

Één nacht of slechts 1 dag?

Ook dagarrangementen zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid mogelijk. Soms is het handig om voor een dagactiviteit te beschikken over de grote ruimtes van onze groepsaccommodaties. Dit kan bijvoorbeeld voor een kookworkshop in onze professionele keukens. Of voor een borrel vanwege verjaardag of jubileum in onze gezellige bars. Wat u ook kunt bedenken als activiteit voor 1 dag, laat het ons weten en wij kijken hoe we hiervoor een passende aanbieding kunnen maken.

 

Kortom, bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor een nacht of voor 1 dag? We denken met u mee!