Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 127 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepsaccommodaties Nijmegen en omgeving

 

ma - zo    09.00 - 20.00

Groepsaccommodatie 40 personen

Wij bieden u de keuze uit 3 zeer ruime groepsaccommodaties voor 40 personen. Wat denkt u van Heuvelrijk (opening 1 jun 2018) met 18 zeer comforabele slaapkamers met eigen badkamer, 2 aangepaste kamers, lift én gezellige groepsruimte. Of liever Seven Hills met eigen bioscoop, professionele keuken en 20 slaapkamers. Of toch Old Mill met gezellige pub, moderne woonkamer en 16 slaapkamers. Nú ook Het Uitzicht met 15 slaapkamers.

 

Kortom; voor iedere groep van 40 personen hebben wij een passend groepshuis. Lees op deze pagina alle informatie van de accommodaties of bekijk de foto's hier.

 

 

 

Beoordelingen Groepsaccommodatie 40 personen  Groepsaccommodatie 40 personen - RECRON  Groepsaccommodatie 40 personen- ANWB

 

Bel voor informatie: 024-6757635
Dagelijks 09.00 - 20.00 uur
Stel uw vraag via Whatsapp, klik hier

 

Heuvelrijk NIEUW geopend

 

 


Groepshuis boeken met 40 personen 

Wanneer u met een grote groep van 40 personen een groepsaccommodatie boekt zijn een aantal zaken belangrijk. We geven u graag enkele tips om een goede keuze te kunnen maken.

 

Iedere groep heeft een andere samenstelling. Dit is vaak van belang voor het aantal slaapkamers wat u nodig heeft in uw accommodatie. Zijn er gezinnen die bijvoorbeeld een 4-persoons kamer nodig hebben. Of zijn er juist veel stellen die graag een eigen 2-persoons kamer hebben met eigen badkamer?

 

En wat vindt u belangrijk in de groepsruimte? Dat u heel uitgebreid samen kunt koken in een professionele keuken voor 40 personen? Of laat u liever catering verzorgen in de gezellige groepsruimte? Vaak is een combinatie van gezelligheid in de groepsruimte én privacy van een eigen kamer heel fijn.

 

Onze drie accommodaties Heuvelrijk, Old Mill en Seven Hills, zijn allemaal geschikt voor groepen van 40 personen. Ze bieden alledrie hun bijzondere eigenschappen. Via de linkjes op deze pagina komt u direct uit bij de omschrijvingen van de groepsaccommodaties, zodat u een goede keuze kunt maken.

 

Lukt het nog niet of wilt u graag even overleg? Laat het ons weten, klik hier.