•  

Groepsaccommodaties Berg en Dal

 

Groepsacommodatie Berg en Dal 18 personen

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal 18 personen

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal 22 personen

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal 24 personen

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal 18 personen

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal 42 personen

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal 60 personen

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal 40 personen

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal 75 personen

 

 

Groepsaccommodatie Berg en Dal

De meest ruime keuze aan groepsaccommodaties in Berg en Dal vindt u op deze site. Of u nu met een kleiner gezelschap een huis zoekt voor 10, 20 tot 30 personen of juist met een grote groep zoekt naar een accommodatie voor 40, 60 of zelfs 120 personen

 

De groepsaccommodaties bevinden zich allemaal in de gemeente Berg en Dal en liggen verspreid over de gelijknamige dorpskern Berg en Dal én het dorp Groesbeek. Alle huizen liggen op zo'n 5 tot 10 km van Nijmegen. Klik op de foto's voor meer informatie over o.a. Groepshotel Berg en Dal & Stollenberg. Ook vindt u hier meer informatie over de vele mogelijkheden in de omgeving; zoals het schitterende bos, de Duivelsberg, Zevenheuvelen gebied en nog veel meer...

 

Groepsactiviteiten Berg en Dal

 

 

 

11 verschillende accommodaties

10 - 120 personen

 

 WhatsApp contact  Telefonisch contact, Groepshuizen Berg en Dal

 

unieke omgeving

Berg en Dal op steenworp van Nijmegen

 

 

Grote groepshuizen in Berg en Dal

Genieten van de schitterende heuvelachtige omgeving doet u vanuit één van de comfortabele groepsaccommodaties. Ze zijn allemaal zeer ruim opgezet voor het maximaal aantal personen wat wordt aangegeven. Ieder huis heeft zijn eigen charmes. Van familieweekend tot zakelijk uitje, voor iedere groep is er een accommodatie. Laat ons u helpen met kiezen, klik hier. Combineer uw verblijf met een van de unieke wandelingen door Berg en Dal. Kijk voor een selectie van leuke groepsactiviteiten in de regio op visitbergendal.com.

Groepshotel Berg en Dal
Deze gloednieuwe accommodatie (opening 1 juni 2018) biedt service & gemak in een schitterende omgeving voor maximaal 40 personen. De accommodatie is speciaal duurzaam gebouwd en is door de lift en enkele aangepaste kamers toegankelijk voor iedereen! De super gezellige, zeer ruime groepsruimte heeft openslaande deuren naar het terras. Ook is er een aparte ruimte ingericht als gezelschapsruimte cq. bar.

Groepsaccommodatie Stollenberg 3
Gelegen direct aan de bosrand is dit dé accommodatie voor groepen tot 30 personen. Zeer comfortabel met 10 slaapkamers met eigen badkamer. Het terras heeft een fantastisch uitzicht. Ook is er een gezellige haard.

 

Groepsaccommodatie Old Mill
Recent geheel gerenoveerd en inmiddels uitgerust met 16 slaapkamers met eigen badkamer, voor 35, 60 of 75 personen. Daarnaast heeft dit huis een echte pub, grote keuken én verschillende groepsruimtes. In de zomer kan er gebruik worden gemaakt van het zwembad en de speeltoestellen. Deze accommodatie biedt het voordeel van 2 groepsruimtes en een super gezellige pub.

Groepsaccommodatie Seven Hills
Vlakbij de fameuze Zevenheuvelenweg, ligt de gelijknamige groepsaccommodatie Seven Hills. Als sinds 2000 worden hier grote groepen tot 75 personen met veel plezier ontvangen. De groepsruimte met bar en dansvloer is lekker ruim en er zijn 20 slaapkamers. Ook is er een badkamer rolstoelgeschikt. En wat denk je van een eigen bioscoop en sauna's in de kelder.

Groepsaccommodatie Big Hill
Voor hele grote groepen tot 150 personen biedt Big Hill de beste opties voor een verblijf in de gemeente Berg en Dal. Dit is de combinatie van de huizen Old Mill & Seven Hills waardoor Big Hill alle kenmerken combineert. Met 36 slaapkamers en 33 badkamers is dit een huis voor grote groepen op zoek naar comfort.

Toerisme en Recreatie is al decenia lang een hele belangrijke bedrijfstak in Berg en Dal. Dit is niet voor niets. De schitterende omgeving met de heuvels, de prachtige natuur, vele musea zoals het Bevrijdingsmuseum & Museumpark Orientalis en de gunstige ligging nabij Nijmegen zorgen voor een geweldige bestemming.

 

Kortom; kom genieten in één van onze groepsaccommodaties in Berg en Dal.