Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 37 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepen Nijmegen

 

Ma t/m Zo  08.30-20.30

Groepsaccommodatie Groesbeek

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Groesbeek? Hier vindt u een overzicht van de accommodaties Old Mill, Seven Hills, Big Hill, Heuvelrijk en Stollenberg 1, Stollenberg 2 én Stollenberg 3.

 

Staat de accommodatie van uw keuze er niet tussen? Stuur hier een bericht. We brengen u met de juiste huiseigenaar in contact. Of bezoek de website van Groepsaccommodatie Groesbeek

Groepsaccommodatie Groesbeek

 

 

Groepsaccommodaties vlakbij Groesbeek

 

Groepsaccommodaties bij Groesbeek - Stollenberg

Groepsaccommodatie bij Groesbeek - Stollenberg

Groepsaccommodaties vlakbij Groesbeek - Stollenberg

 

Groesbeek staat in heel Nederland bekend om de Zevenheuvelenweg (doorkomst Nijmeegse Vierdaagse, de Dag van Groesbeek). Maar ook om de Nederlandse Wijnfeeesten en de prachtige heuvelachtige omgeving. Dit aantrekkelijke gebied leent zich uitstekend voor een weekendweg met familiegroep of vriendengroep. Met volop mogelijkheden voor vertier, cateraars en ontzettend gezellige groepshuizen.

 

Al deze groepsaccommodaties liggen in de gemeente Berg en Dal in de kernen Groesbeek én de gelijknamige kern Berg en Dal. Zeer dichtbij Nijmegen. De combinatie van natuur, cultuur en beleving van leuke activiteiten is uniek. Bovendien is deze schitterende omgeving zeer goed bereikbaar en centraal gelegen in oostelijk Nederland.

 

Groepshuizen Groesbeek

Op steenworp van Nijmegen (5 km) ligt hét wijndorp van Nederland, Groesbeek. Door de schitterende heuvelachtige omgeving staat het gebied ook wel bekend als het "binnenste buitenland". Er zijn toeristische mogelijkheden in overvloed en ook zijn er dus een aantal hele gezellige groepshuizen. De huizen zijn allemaal zeer ruim opgezet en hebben géén slaapzalen maar comfortabele 2- en 4-persoons slaapkamers met eigen badkamer.

Groepsaccommodatie Old Mill
Recent geheel gerenoveerd en inmiddels uitgerust met 16 slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast heeft dit huis een echte pub, grote keuken én verschillende groepsruimtes. Vraag ook naar de beschikbaarheid van de grote recreatieruimte die je kunt gebruiken voor diverse spellen, een quiz of andere activiteiten. In de zomer kan er gebruik worden gemaakt van het zwembad en de speeltoestellen.

Groepsaccommodatie Seven Hills
Vlakbij de fameuze Zevenheuvelenweg, ligt de gelijknamige groepsaccommodatie Seven Hills. Als sinds 2000 worden hier grote groepen tot 75 personen met veel plezier ontvangen. De groepsruimte met bar en dansvloer is lekker ruim en er zijn 20 slaapkamers. Ook is er een badkamer rolstoelgeschikt. En wat denk je van een eigen bioscoop en sauna's in de kelder.

Groepsaccommodatie Big Hill
Voor hele grote groepen tot 150 personen biedt Big Hill de beste opties voor een verblijf in Groesbeek. Dit is de combinatie van de huizen Old Mill & Seven Hills waardoor Big Hill alle kenmerken combineert. Met 36 slaapkamers en 33 badkamers is dit een huis voor grote groepen op zoek naar comfort.