•  

Groepsaccommodatie Groesbeek

 

Groepsaccommodatie Millers Home Groesbeek voor 18 personen

 

Groepsaccommodatie Op de Horst Groesbeek voor 38 personen

 

Groepsaccommodatie Het Uitzicht Groesbeek voor 42 personen

 

Groepsaccommodatie Old Mill Groesbeek voor 60 personen

 

 

Groepsaccommodatie Heuvelrijk Groesbeek voor 40 personen

 

Groepsaccommodatie Seven Hills Groesbeek voor 75 personen

 

Groepsaccommodatie Het Uitzicht XL Groesbeek voor 60 personen

 

Groepsaccommodatie Big Hill Groesbeek voor 120 personen

 

 

 

Zoekt u Groepsaccommodatie Groesbeek? Hier vindt u een overzicht van de accommodaties Old Mill, Seven Hills, Big Hill, Groepshotel BD, Op De Horst, Het Uitzicht én Millers Home.

 

Groepsaccommodatie Groesbeek logo

 

Wij verzorgen ook de reserveringen voor Seven Hills, Old Mill en Big Hill. Bel of mail ons gerust voor vragen over deze groepsaccommodaties en kom genieten in Groesbeek!

 

Groesbeek is een geweldige bestemming voor familieweekenden of uitjes met vriendengroepen. Natuur, cultuur én de gezellige stad Nijmegen liggen allemaal binnen handbereik. 

 

Groepsaccommodaties vlakbij Groesbeek

in Berg en Dal

 

Groepsaccommodaties bij Groesbeek - Stollenberg

 

Groepsaccommodatie bij Groesbeek - Stollenberg

 

Groepsaccommodaties vlakbij Groesbeek - Stollenberg

 

Groesbeek staat in heel Nederland bekend om de Zevenheuvelenweg (doorkomst Nijmeegse Vierdaagse, de Dag van Groesbeek). Maar ook om de Nederlandse Wijnfeeesten en de prachtige heuvelachtige omgeving. Dit aantrekkelijke gebied leent zich uitstekend voor een weekendweg met familiegroep of vriendengroep. Met volop mogelijkheden voor vertier, cateraars en ontzettend gezellige groepshuizen.

 

Al deze groepsaccommodaties liggen in de gemeente Berg en Dal in de kernen Groesbeek én de gelijknamige kern Berg en Dal. Zeer dichtbij Nijmegen. De combinatie van natuur, cultuur en beleving van leuke activiteiten is uniek. Bovendien is deze schitterende omgeving zeer goed bereikbaar en centraal gelegen in oostelijk Nederland.

 

Groepshuizen Groesbeek

Welke groepsaccommodaties zijn er in Groesbeek? Op steenworp van Nijmegen (5 km) ligt hét wijndorp van Nederland, Groesbeek. Door de schitterende heuvelachtige omgeving staat het gebied ook wel bekend als het "binnenste buitenland". Er zijn toeristische mogelijkheden in overvloed en ook zijn er dus een aantal hele gezellige groepshuizen. De huizen zijn allemaal zeer ruim opgezet en hebben géén slaapzalen maar comfortabele 2- en 4-persoons slaapkamers met eigen badkamer.

Groepsaccommodatie Old Mill
Recent geheel gerenoveerd en inmiddels uitgerust met 16 slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast heeft dit huis een echte pub, grote keuken én verschillende groepsruimtes. Vraag ook naar de beschikbaarheid van de grote recreatieruimte die je kunt gebruiken voor diverse spellen, een quiz of andere activiteiten. In de zomer kan er gebruik worden gemaakt van het zwembad en de speeltoestellen. Old Mill Groesbeek.

Groepsaccommodatie Seven Hills
Vlakbij de fameuze Zevenheuvelenweg, ligt de gelijknamige groepsaccommodatie Seven Hills. Als sinds 2000 worden hier grote groepen tot 75 personen met veel plezier ontvangen. De groepsruimte met bar en dansvloer is lekker ruim en er zijn 20 slaapkamers. Ook is er een badkamer rolstoelgeschikt. En wat denk je van een eigen bioscoop en sauna's in de kelder. Seven Hills Groesbeek.

Groepsaccommodatie Big Hill
Voor hele grote groepen tot 150 personen biedt Big Hill de beste opties voor een verblijf in Groesbeek. Dit is de combinatie van de huizen Old Mill & Seven Hills waardoor Big Hill alle kenmerken combineert. Met 36 slaapkamers en 33 badkamers is dit een huis voor grote groepen op zoek naar comfort. Big Hill Groesbeek.

Groepshotel Berg en Dal
Deze gloednieuwe groepsaccommodatie (geopend 1 juni 2018) is geschikt voor 40 tot 46 personen. Het huis beschikt over 18 zeer comfortabele (hotel)kamers met allemaal eigen badkamer. Ook is er een lift aanwezig én twee aangepaste kamers die rolstoeltoegankelijk zijn. De supergezellig ingerichte groepsruimte gaat over in een fijn buiten terras. Groepshotel Berg en Dal.

Groepsaccommodatie Op de Horst
Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor maximaal 38 personen in Groesbeek. Een huis met veel ruimte rondom? Dan is Op de Horst echt iets voor jouw groep! Zeker met kinderen in de groep is dit een mooie locatie. Nieuw is de recent gerealiseerde spelletjes / speelzolder met o.a. tafeltennis, tafelvoetbal en filmhoek. Op de Horst Groesbeek.

Groepsaccommodatie Het Uitzicht
Gelegen aan de rand van Groesbeek heeft deze groepsaccommodatie voor 42 personen een fantastisch uitzicht over het Zevenheuvelen gebied. Daarnaast zijn er de nodige wellness faciliteiten en hebben alle slaapkamers een eigen badkamer. En wat denk je van de gigantische tuin! Het Uitzicht Groesbeek.

Groepsaccommodatie Millers Home
Recent is deze gezellige groepsaccommodatie voor 18 personen toegevoegd. Voor kleinere groepen die graag in Groesbeek verblijven is dit een ideale locatie. Mooie centrale ligging, fijne tuin én een fantastisch uitzicht.
Millers Home Groesbeek.

Groepsaccommodatie Het Uitzicht XL
Zoals de naam al doet vermoeden is dit een accommodatie voor grote groepen. Dit huis is een samenvoeging van Het Uitzicht én Millers Home, voor als je met een grote groep naar Groesbeek komt, of gewoon veel slaapkamers wilt hebben.  Je geniet dan ook van de voordelen van beide groepsaccommodaties.
Het Uitzicht XL Groesbeek.

 

 

Bekijk hier het hele overzicht van alle groepsaccommodaties