Luxe groepsaccommodatie

 

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie? Bekijk hier een selectie van super fijne, luxe huizen. Onze groepshuizen hebben veel slaapkamers met eigen badkamers, geen slaapzalen én comfortabele groepsruimtes.

 

Wat dacht u van een groepshotel met lift, professionele keuken en meerdere groepsruimtes? Of een eigen bioscoop, bar of speelzolder! 

 

 

 

 

Luxe groepsaccommodatie boeken

Groepsaccommodaties worden steeds luxer. Het comfort van thuis vindt u steeds vaker ook in de groepsaccommodatie terug. De term "groepsaccommodatie" doet soms nog denken aan de tijd van slaapzalen, maar niets is minder waar. Daarom wordt er ook wel gesproken over luxe grote vakantiehuizen. Op onze site vindt u een fijne selectie ruime huizen met alle comfort en de nodige luxe, vlakbij Nijmegen.

 

Zo hebben veel van deze accommodaties 2-persoons kamers met eigen badkamer. Ook zijn er diverse groepsaccommodaties met de luxe van een eigen bioscoop of wellnessfaciliteiten. Het in de zomder van 2018 geopende groepshotel Berg en Dal is een mooi voorbeeld van een zeer luxe groepshuis. Van alle gemakken voorzien, bijvoorbeeld ook een lift, waardoor voor iedereen toegankelijk.

 

 

Luxe groepsaccommodatie, voorbeeld slaapkamer

Luxe groepsaccommodatie, groepsruimte

Luxe groepsaccommodatie, 3-persoons slaapkamer

 

Luxe, comfort, ruimte en meer...

Wij verhuren al jaren de fijnste groepsaccommodaties. Dat comfort steeds belangrijker wordt is duidelijk te merken aan de hand van de vragen die wij krijgen. Zo komt het steeds vaker voor dat een familielid slecht ter been is óf gebonden is aan een rolstoel. Dan is een gelijkvloerse accommodatie of accommodatie met lift geen overbodige luxe. Alle huizen hebben hun eigen specifieke kenmerken. We denken graag met u mee over welke accommodatie het beste bij uw wensen aansluit.

Op steenworp van Nijmegen vindt u onze groepsaccommodaties. Deze zéér toeristische omgeving is bij uitstek geschikt voor uw groepsuitje. De omgeving is schitterend. U kunt fijne wandelen maken of heerlijke fietstochten (ook per mountainbike of wielrenfiets) Of u duikt Nijmegen in om heerlijk te shoppen.

Kortom; bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie? Klik op de volgende linkjes en lees alle kenmerken van de luxe accommodatie van uw keuze.

 

 

 

 

Neem contact met ons op!