Groepsaccommodatie 100 personen

WIlt u voor een groep van 100 personen een fijne groepsaccommodatie met alles erop en eraan? Laat u zich dan hier inspireren of maak een afspraak om te komen kijken in onze accommodatie Big Hill ! Gelegen in Groesbeek op steenworp van Nijmegen. Met heel veel mogelijkheden voor groepsactiviteiten.

 

Met meerdere groepsruimtes, fijne zaal, eigen pub, professionele keuken én 36 zeer comfortabele slaapkamers. En dit op een geweldige locatie waar volop groepsactiviteiten voor grote groepen mogelijk zijn! Ook is er een eigen sportveld.

 

 

 

 

 

  • 36 slaapkamers
  • 33 badkamers
  • professionele keuken
  • gezellige zaal
  • meerdere groepsruimtes
  • eigen pub
  • aangepaste badkamer
  • kamers op begane grond
  • bioscoop & sportveld

 

Groepsverblijf voor 100 personen

Al 20 jaar ontvangen wij groepen van 100 personen en groter in de groepsaccommodatie Big Hill in Groesbeek. Of u nu een uitje heeft met uw vereniging of heel veel ruimte nodig heeft voor een groot familieweekend. Deze accommodatie biedt voor ieder wat wils. Gezelligheid om bij elkaar te zijn, maar ook ruimte en privacy met veel slaapkamers waarvan er 32 met eigen badkamer. (4 extra kamers delen één aangepaste badkamer op de begane grond) Bekijk de plattegrond.

 

Ook voor een zakelijk uitje, zoals heisessie of bedrijfsfeest bij Nijmegen, is dit een ideale groepsaccommodatie. Uiteraard is het mogelijk om ook met kleinere groepen in deze accommodatie te verblijven. Met 36 slaapkamers kunt u met uw bedrijf bijvoorbeeld met 72 personen komen, zodat u allemaal 2-persoons slaapkamers heeft. Door de verscheidenheid aan groepsruimtes is het mogelijk om één plenaire zaal te hebben en enkele subzalen voor kleiner overleg.

 

De professionele keuken van Big Hill is zéér ruim. Hier kunt u uitgebreid koken voor een heerlijke maaltijd voor 100 personen. Samen koken is een geweldige vorm van teambuilding en ook tijdens familieweekenden wordt dit altijd erg gezellig gevonden. Het is ook mogelijk om een kok in te huren die voor uw groep de lekkerste maaltijden bereidt. Of maak gebruik van onze uitgebreide catering mogelijkheden.

 

Beschikbaarheid & Prijs

 

Groepsactiviteiten voor 100 personen

Groepsaccommodatie Big Hill heeft binnen heel veel ruimte. Bij slecht weer kunt u binnen al verschillende activiteiten in uw eigen accommodatie doen. Zo is er een echte bioscooop met groot scherm in de kelder. Ook is er een sauna gedeelte. In de accommodatie heeft u ook een tafelvoetbalspel, biljarttafel én pooltafel. Ook een potje darts behoort tot de mogelijkheden. 

 

Wanneer u buiten activiteiten wilt doen beschikt u over een eigen sportveld. Dit veld is zeer ruim (16 x 32 meter). De inrichting van het sportveld maakt verschillende sporten mogelijk, zoals voetbal, volleybal of tennis. In het zomerseizoen kunt u voor de kinderen tevens gebruik maken van de speelgelegenheid én het buiten zwembad van het naastgelegen vakantiepark.

 

Wilt u liever een professioneeel georganiseerde activiteit bijboeken. Voor groepen van 100 personen raden wij onze partner Nijmegen Actief aan. Zij hebben een ruime keuze aan binnen én buitenactiviteiten voor grote groepen. Op hun website kunt u heel veel mogelijkheden vinden, maar ze maken ook met veel plezier een aanbod op maat.

 

Kortom; kom eens naar Groesbeek en boek onze groepsaccommodatie voor 100 personen. Samen genieten!