√ grote tuin

√ in Groesbeek

√ 60 personen

√ veel faciliteiten

 

Groepsaccommodatie Het Uitzicht XL

Hele grote groepsaccommodatie met tuin in Groesbeek, nabij Nijmegen.

 

  • 60 personen
  • 21 kamers (20 badkamers)
  • hele grote tuin
  • trampoline, poolbiljart, tafelvoetbal en meer
  • uitzichtkamer met fantastisch uitzicht
  • bioscoop kamer
  • terras, deels overdekt
  • professionele keuken

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

Groesbeek

De groepsaccommodatie ligt net aan de rand van het dorp Groesbeek. Te voet loop je zo naar het gezellige centrum met kroegjes en restaurants. Ook de supermarkten zijn vlakbij. Maar voor een wandeling of fietstocht door het prachtige Zeven Heuvelen gebied zit je hier ook aan het goede adres.

 

Het Uitzicht XL = Ruimte voor grote groepen in Groesbeek

Al ruim 10 jaar worden groepen gastvrij ontvangen in Groesbeek door de familie Fleuren. De naam van de groepsaccommodatie, Het Uitzicht XL, zegt het eigenlijk al. Dit groepshuis ligt op een van de mooiste plekjes van ons land. Al vanuit de slaapkamers op de 1e verdieping is het uitzicht aanwezig, maar op de bovenverdieping is het helemaal magnifiek! Voel de ruimte van de sfeervol aangelegde zééééér ruime tuin. Heerlijk voor bijvoorbeeld een balspel met de kinderen.

 

Deze accommodatie is een combinatie van "Het Uitzicht" én "Miller's Home" en is geschikt voor 60 personen met 21 slaapkamers. Allemaal met eigen badkamer. Daarnast zijn er twee gezellige groepsruimtes, eentje beneden en eentje boven. Ook is er een compleet ingerichte keuken én bar. Deze groepsaccommodatie is niet geschikt voor groepen jongeren/studenten (bekijk de huisregels). Er zijn twee keukens en door de tuin en het terras aan de andere kant van het gebouw kunt u heerlijk in de zon zitten als het weer het toelaat. Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 400. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenvereningen en voetbalteams.

 

"We ontvangen nu ook groepen tot 60 personen, of kleinere groepen die graag 21 slaapkamers willen" Fam. Fleuren

 

Faciliteiten

Deze groepsaccommodatie biedt veel faciliteiten voor groepen van 60 personen. De keuken is ingericht met professionele vaatwasser, 6-pits fornuis met ruime oven en direct bij de ingang van de keuken vind je de gezellige bar met tapinstallatie. Ook is er een professioneel koffieapparaat, waarvoor de filters worden geleverd door de accommodatie (voor gewone filterkoffie). De keuken bevindt zich op de begane grond, hier is ook de eetruimte.

 

Op de bovenste verdieping is een unieke groepsruimte met panoramisch uitzicht. Hier vind je o.a. zitjes en een pooltafel. In de tuin is volop ruimte, de kinderen kunnen op ontdekkingstocht door een soort bospaadje achterin de tuin. Ook is er een terras om gezellig te barbecuen. 

 

Omgeving

De omgeving van het dorp Groesbeek leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Ook leent het zich zeer goed voor allerlei outdoor activiteiten. Wil je liever Nijmegen ontdekken? De bus stopt voor de deur en met 15 minuten sta je in het centrum van Nijmegen. Hier vind je allerhande activiteiten zoals escape rooms, waalscooter, boottochten over de Waal en heel veel leuke restaurants.

 

Heb je vragen over deze accommodatie of wil je een offerte ontvangen, klik hier.