√ grote tuin

√ in Groesbeek

√ 42 personen

√ veel faciliteiten

 

Groepsaccommodatie Het Uitzicht

Groot gezellig familiehuis met tuin in Groesbeek, nabij Nijmegen.

 

  • 42 personen
  • 15 kamers (14 badkamers)
  • hele grote tuin
  • trampoline, poolbiljart, tafelvoetbal en meer
  • uitzichtkamer met fantastisch uitzicht
  • bioscoop kamer
  • terras, deels overdekt
  • professionele keuken

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

Groesbeek

Door de schitterende heuvelachtige omgeving, de bossen, goede voorzieningen én centrale ligging tegen de stad Nijmegen aan, is Groesbeek zeer aantrekkelijk voor een weekendweg met familiegroep of vriendengroep. Volop activiteiten in de buurt en de bus naar Nijmegen stopt ongeveer voor de deur!

 

Het Uitzicht = Gezelligheid, Grote Tuin op Top Locatie

Al ruim 10 jaar worden groepen gastvrij ontvangen in Groesbeek door de familie Fleuren. De naam van de groepsaccommodatie, Het Uitzicht, zegt het eigenlijk al. Dit groepshuis ligt op een van de mooiste plekjes van ons land. Al vanuit de slaapkamers op de 1e verdieping is het uitzicht aanwezig, maar op de bovenverdieping is het helemaal magnifiek! Voel de ruimte van de sfeervol aangelegde zééééér ruime tuin. Heerlijk voor bijvoorbeeld een balspel met de kinderen.

 

De accommodatie is geschikt voor 42 personen en heeft 15 slaapkamers. Allemaal met eigen badkamer. Daarnast zijn er twee gezellige groepsruimtes, eentje beneden en eentje boven. Ook is er een compleet ingerichte keuken én bar. Voor dit grote vakantiehuis geldt een borg van € 200. Deze groepsaccommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams. (bekijk de huisregels).

 

"Leuke groepsaccommodatie, mooie locatie en ruime slaapvertrekken." Fam. de Jong

 

Faciliteiten

Deze groepsaccommodatie biedt veel faciliteiten voor groepen van 42 personen. De keuken is ingericht met professionele vaatwasser, 6-pits fornuis met ruime oven en direct bij de ingang van de keuken vind je de gezellige bar met tapinstallatie. Ook is er een professioneel koffieapparaat, waarvoor de filters worden geleverd door de accommodatie (voor gewone filterkoffie). De keuken bevindt zich op de begane grond, hier is ook de eetruimte.

 

Op de bovenste verdieping is een unieke groepsruimte met panoramisch uitzicht. Hier vind je o.a. zitjes en een pooltafel. In de tuin is volop ruimte, de kinderen kunnen op ontdekkingstocht door een soort bospaadje achterin de tuin. Ook is er een terras om gezellig te barbecuen. 

 

Omgeving

De omgeving van het dorp Groesbeek leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Ook leent het zich zeer goed voor allerlei outdoor activiteiten. Wil je liever Nijmegen ontdekken? De bus stopt voor de deur en met 15 minuten sta je in het centrum van Nijmegen. Hier vind je allerhande activiteiten zoals escape rooms, waalscooter, boottochten over de Waal en heel veel leuke restaurants.

 

Heb je vragen over deze accommodatie of wil je een offerte ontvangen, klik hier.