Beoordeling door klanten: 8.2/10 - 90 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepsaccommodaties Nijmegen en omgeving

 

ma - zo    09.00 - 20.00

Heuvelrijk Berg en Dal

Deze luxe groepsaccommodatie 40 personen is gloednieuw en is geopend begin juni 2018. Deze unieke plek biedt comfort ën gezelligheid op een top locatie. Zeer toegankelijk gebouwd met lift, zonder drempels en met 2 mindervalide kamers. Er zijn 18 kamers met eigen badkamer.

Groesbeek / Berg & Dal

Het gezellige dorp Groesbeek is inmiddels onderdeel van de gemeente Berg en Dal. Die naam zegt het eigenlijk al! Gelegen in het Zevenheuvelengebied waant u zich in het buitenland. Dichtbij zijn allerlei activiteiten mogelijk. De natuur is prachtig. En Nijmegen ligt om de hoek (bushalte voor de deur).

 

 

 

Beoordelingen Groepsaccommodatie Heuvelrijk Berg en Dal  Heuvelrijk Berg en Dal - RECRON  Heuvelrijk Berg en Dal - ANWB

 

Bel voor informatie: 024-6757635
Dagelijks 09.00 - 20.00 uur
Stel uw vraag via Whatsapp, klik hier

 

Bekijk prijs & beschikbaarheid

 

  • lift & 2 aangepaste kamers
  • 40 + 6 personen / 18 slaapkamers
  • Groesbeek (5 km van Nijmegen)

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Heuvelrijk = Comfort, Ruimte & Gezelligheid

Deze groepsaccommodatie wordt geopend begin juni 2018. Het is eigenlijk meer opgezet als hotel dan als groepsaccommodatie. Met ruime kamers en studio's met allemaal eigen badkamer én zitje. De bedden zijn zeer comfortabel. Er zijn 18 kamers en studio's verdeeld over 3 verdiepingen. Alle verdiepingen zijn bereikbaar via een lift. Enkele kamers zijn aangepast voor rolstoeltoegang. Op alle kamers staan twee éénpersoons bedden en op 4 kamers staat een extra 3e bed voor totaal 40 personen. Het is mogelijk om op enkele kamers bedden bij te plaatsen tot maximaal 46 personen.

 

"Wat een prachtige groepsaccommodatie! Het ontbreekt hier werkelijk aan niets.", Fam. Langens

 

Faciliteiten

De gezellige groepsruimte heeft een open keuken en is van alle gemakken voorzien. Het mooie terras is bereikbaar via een glazen pui, dus ook bij minder goed weer heeft u heel veel licht in de leefruimte. Met gezellige hoekjes en genoeg tafels en stoelen om allemaal samen te eten. Op de gang is een eigen toiletgroep zodat men niet eerst naar de eigen kamer hoeft. Via de gang bereikt u ook de sauna met douchegedeelte. Tevens is er een multifunctionele ruimte aanwezig die bijvoorbeeld kan dienen als bioscoop.

 

Omgeving

Heuvelrijk ligt aan de rand van Groesbeek met uitzicht op het Zevenheuvelengebied. Enkele kamers hebben een eigen balkon om van dit uitzicht te kunnen genieten! In de nabije omgeving zijn erg veel activiteiten mogelijk. Georganiseerd of op eigen gelegenheid. Zo is het Groesbeekse bos vlakbij voor een wandeling, of kunt u een fiets of wielrentocht maken over de Zeven Heuvelen. 

 

Heeft u vragen over deze gloednieuwe accommodatie die nog geopend moet worden? Laat het ons weten en wij helpen u graag! Via het contactformulier.

 

 

 

Heuvelrijk, in het kort:

 

  • Groesbeek, op steenworp van Nijmegen
  • 18 slaapkamers (max. 40 personen)
  • eigen badkamers
  • gezellige groepsruimte met terras
  • hotelstijl kamers
  • lift dus voor iedereen bereikbaar

 

Beschikbaarheid & Prijs