√ aan de rand van het dorp

√ in Groesbeek

√ 18 personen

√ gezellige inrichting

 

Groepsaccommodatie Millers Home

Leuke groepsaccommodatie in Groesbeek, vlakbij Nijmegen.

 

  • 18 personen
  • 6 slaapkamers
  • eigen badkamer
  • gezellige zitruimte
  • goede keuken
  • mooie tuin

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

Groesbeek

Niet alleen ligt Groesbeek op steenworp van de gezellige stad Nijmegen. De directe omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling, fietstocht of bezoek aan het dorp. De laatste jaren heeft het centrum een metamorfose ondergaan. Pak een terrasje of duik in één van de winkeltjes. Volop activiteiten.

 

Miller's Home = Gezelligheid vlakbij Nijmegen

Al ruim 10 jaar worden groepen gastvrij ontvangen in Groesbeek door de familie Fleuren. Sinds het voorjaar van 2018 is er door speciale wensen van de wat kleinere groepen, nu ook een groepsaccommodatie voor 18 personen. De locatie is net zo mooi als die van de grotere broer "het Uitzicht", met ook een fantastisch uitzicht. 

 

De accommodatie is geschikt voor 18 personen en heeft 6 slaapkamers. 2 x 2-persoons kamer + 2 x 3-persoons kamer + 2 x 4-persoons kamer (waarvan eentje met twee stapelbedden) Er is één slaapkamer op de begane grond. Bekijk hier de plattegrond. Allemaal met eigen badkamer. Er is een gezellige woonkamer met haard en apart zitje. De ruime keuken is deels verbonden met de woonruimte. Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 200. Deze groepsaccommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams. (bekijk de huisregels) Op zoek naar een locatie waar dit wel kan? Bekijk dan eens de accommodatie Nijmegen Centrum.

 

"Vanaf het voorjaar 2018 verwelkomen wij u ook met veel plezier in Millers Home." Fam. Fleuren

 

Omgeving

De omgeving van het dorp Groesbeek leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. Ook leent het zich zeer goed voor allerlei outdoor activiteiten. Wil je liever Nijmegen ontdekken? De bus stopt voor de deur en met 15 minuten sta je in het centrum van Nijmegen. Hier vind je allerhande activiteiten zoals escape rooms, waalscooter, boottochten over de Waal en heel veel leuke restaurants.

 

Heb je vragen over deze accommodatie of wil je een offerte ontvangen, klik hier.