√ super centraal

√ in Nijmegen

√ 10-14 personen

√ vriendenweekend tip

 

 

Groepsaccommodatie Nijmegen Centrum

Super gelegen accommodatie voor een vriendenweekend in Nijmegen Centrum.

 

  • 10-14 personen*
  • 6 kamers /  3 badkamers
  • twee woonkamers
  • keuken & kitchenette
  • geweldige ligging
  • gratis huurfietsen

 

 

Boek met de beste prijs!

Weekend vrijdag 15.00 uur - zondag 11.00 uur v.a.
€ 2000 (10p) / € 2400 (14p)

 

Nijmegen Centrum

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, heeft haar bezoekers heel veel te bieden. Met een grote universiteit én veel internationale bedrijven kent de stad een zeer hoog voorzieningen niveau. Van leuke café's en terrasjes tot fijne restaurants en van uitgebreide winkelstraten tot de heerlijke natuur voor wandelingen. En wat dacht je van leuke activiteiten zoals een stadswandeling of een tourtje met e-choppers.

 

Groepshuis Nijmegen Centrum = ideaal voor een vriendenweekend

Deze groepsaccommodatie is ideaal voor een vriendenweekend in Nijmegen. Reünie, vrijgezellenfeest, uitje met voetbalteam, vrienden of vriendinnen. Het is hier mogelijk! Vanwege de centrale ligging zit je zo in het centrum van de stad. Met ongeveer 10 minuten wandelen óf de gratis huurfietsen die bij het vakantiehuis aanwezig zijn. Parkeer je auto voor de deur en verken verder de omgeving met de fiets of te voet. Uniek is dat niet alleen de stad om de hoek is maar ook de schitterende natuur van de Ooijpolder. Deze accommodatie is samengesteld uit meerdere appartementen. Afhankelijk van de groepsgrootte vraagt het om wat schuiven met stoelen en tafels, maar dan heb je ook een toplocatie!

 

*De indeling van Groepsaccommodatie Nijmegen Centrum is als volgt:

- Appartement 1: 1x 2-persoons bed + 1x 1-persoons bed (max. 3 personen)

- Appartement 2 (slaapkamer 1): 1x 2-persoons bed + 2x 1-persoons bed (max. 4 personen)

- Appartement 2 (slaapkamer 2): 1x 2-persoons bed (max. 2 personen)

- Appartement 2 (woonkamer): 1x 2-persoons slaapbank (max. 1-2 personen)

- Appartement 3 (slaapkamer): 1x 2-persoons bed + 1x 1-persoons bed (max. 3 personen)

- Appartement 3 (woonkamer): 1x 2-persoons slaapbank met topper + 2x 1-persoons slaapfauteuil met topper (max. 3-4 personen)

 

"Top locatie! Met 10 minuten lopen ben je in de stad. Ook zijn er fietsen die je kan gebruiken. Hebben een erg leuk weekend gehad met onze vriendengroep! " Marco

 

Omgeving Nijmegen

De directe omgeving van de accommodatie biedt erg veel mogelijkheden. Je wandelt of fietst zo het centrum van Nijmegen in. Hier kun 's avonds mooi op stap of overdag genieten van de vele winkels óf een van de leuke activiteiten die in de stad óf de omgeving georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld het huren van een E-Chopper. Veel informatie over wat er in de stad te doen is vind je op Into Nijmegen.

 

Tegen de stad aan ligt Berg en Dal. Dit loopt van de schitterende natuur van de Ooijpolder, via het dorp Berg en Dal naar de heuvels van Groesbeek. Dit is toeristisch een zeer rijk gebied. Kij voor alle mogelijkheden op Visit Berg en Dal.

 

Heb je vragen over deze accommodatie of wil je een offerte ontvangen, klik hier.