√ unieke accommodatie

√ in Groesbeek

√ 60-75 personen

√ leuke faciliteiten

 

Groepsaccommodatie Old Mill

Groepsaccommodatie met unieke pub in Groesbeek, nabij Nijmegen.

 

  • 60 personen (15 extra mogelijk)
  • 16 kamers met eigen badkamer
  • unieke gezellige pub
  • sportveld (gedeeld)
  • woonkamer
  • professionele keuken
  • deels overdekt terras
  • gebruik van zwembad & speeltoestel

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

Groesbeek

Deze groepsaccommodatie ligt aan de rand van het dorp, tegen het Zevenheuvelengebied. Het gezellige centrum van Groesbeek ligt op loopafstand, zo ook het Groesbeekse bos. Wist u dat dit dorp hét wijndorp van Nederland is? De bus stopt bijna voor de deur en brengt u naar Nijmegen in nog geen 15 minuten! Te reserveren o.b.v. zelfverzorging óf met heerlijke catering / barbecue.

 

Old Mill = ruimte voor grote groepen

Deze groepsaccommodatie in Groesbeek (Gelderland) biedt heel veel ruimte aan grote groepen. Met 16 slaapkamers met eigen badkamers is dit een ideale accommodatie voor groepen van ongeveer 20 tot 75 personen. De kamerindeling is als volgt: 2 x 2-persoons, 2x 3-persoons, 11 x 4-persoons én 1 x 6-persoons kamers. (extra matrassen op de kamers mogelijk tot max. 75 personen) Dit huis heeft als belangrijk kenmerk dat er meerdere groepsruimtes zijn. Zo is er een woonkamer én gezellige pub.  Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 400 / € 800. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen. Voetbalteams in overleg.

 

 

"We hebben het erg naar onze zin gehad, super dat sportveld!", Familie Van Klingelen

 

Faciliteiten

De Old Mill heeft ontzettend veel te bieden. Zo kunt u gebruik maken van het naastgelegen sportveld (ook te reserveren) waar u allerlei balsporten kunt doen óf activiteiten kunt organiseren. Tevens is er een tafelvoetbalspel aanwezig in de pub én een pooltafel.  Voor presentaties of films kunt u gebruiken maken van de beamer met scherm. In de pub is een bar aanwezig. Kinderen kunnen gebruik maken van de speeltoestellen van het naastgelegen vakantiepark. In het zomerseizoen (mei-augustus) kunt u tevens gebruik maken van het openlucht zwembad met grote glijbaan.

 

Buiten & omgeving

Groepsaccommodatie Old Mill heeft zowel een overdekt terras als een niet overdekt gedeelte.  De faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark zijn ideaal voor kinderen. Ook leent de omgeving zich goed voor allerlei outdoor activiteiten. Zo is er het Groesbeekse bos, het Zevenheuvelengebied en nog veel meer.

 

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie óf mogelijkheden die de omgeving uw groep te bieden heeft? Neem gerust even contact met ons op wij denken graag met u mee.