•  

Old Mill

Comfortabele ruimte voor grote groepen, dat is Old Mill. Gelegen in Groesbeek (Gelderland) vlakbij Nijmegen, in een zeer aantrekkelijk gebied met natuur en volop activiteiten. Korting bij kleine groep..

Groesbeek

Deze groepsaccommodatie ligt aan de rand van het dorp, tegen het Zevenheuvelengebied. Het gezellige centrum van Groesbeek ligt op loopafstand, zo ook het Groesbeekse bos. Wist u dat dit dorp hét wijndorp van Nederland is? De bus stopt bijna voor de deur en brengt u naar Nijmegen in nog geen 15 minuten! Te reserveren o.b.v. zelfverzorging óf met heerlijke catering / barbecue.

 

 

  • 16 slaapkamers met eigen badkamer
  • 20 - 75 personen
  • Groesbeek (5 km van Nijmegen)

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Old Mill = ruimte voor grote groepen

Deze groepsaccommodatie in Groesbeek (Gelderland) biedt heel veel ruimte aan grote groepen. Met 16 slaapkamers met eigen badkamers is dit een ideale accommodatie voor groepen van ongeveer 20 tot 75 personen. Het tarief wordt afgestemd op de groepsgrootte. De kamerindeling is als volgt: 2 x 2-persoons, 2x 3-persoons, 11 x 4-persoons én 1 x 6-persoons kamers. (extra matrassen op de kamers mogelijk tot max. 75 personen) Dit huis heeft als belangrijk kenmerk dat er meerdere groepsruimtes zijn. Zo is er een moderne woonkamer én gezellige pub. Bekijk de plattegrond hier.

 

 

"We hebben het erg naar onze zin gehad, super dat sportveld!", Familie Van Klingelen

 

Faciliteiten

De Old Mill heeft ontzettend veel te bieden. Zo kunt u gebruik maken van het naastgelegen sportveld waar u allerlei balsporten kunt doen óf activiteiten kunt organiseren. Tevens is er een tafelvoetbalspel aanwezig in de pub. Voor presentaties of films kunt u gebruiken maken van de beamer met scherm. Zowel in de pub als in de woonkamer is een bar aanwezig. Kinderen kunnen gebruik maken van de speeltoestellen van het naastgelegen vakantiepark. In het zomerseizoen (mei-augustus) kunt u tevens gebruik maken van het openlucht zwembad met grote glijbaan.

 

Buiten & omgeving

Groepsaccommodatie Old Mill heeft zowel een overdekt terras als een niet overdekt gedeelte. In het overdekte gedeelte staat een pooltafel. De faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark zijn ideaal voor kinderen. Ook leent de omgeving zich goed voor allerlei outdoor activiteiten. Zo is er het Groesbeekse bos, het Zevenheuvelengebied en nog veel meer. Groesbeek staat ook bekend om de vele voetbalclubs, er zijn dus ook mogelijkheden om velden te huren.

 

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie óf mogelijkheden die de omgeving uw groep te bieden heeft? Neem gerust even contact met ons op wij denken graag met u mee.

 

 

 

 

Old Mill, in het kort:

 

  • Groesbeek, op steenworp van Nijmegen
  • 16 slaapkamers (max. 75 personen)
  • eigen badkamers
  • sfeervolle pub
  • sportveld
  • meerdere groepsruimtes

 

 

Beschikbaarheid & Prijs