Groepsaccommodatie Op de Horst

Groepsaccommodatie Op de Horst in Groesbeek beschikt over veel ruimte voor 30-38 personen rondom de accommodatie. Grasvelden met volop ruimte voor activiteiten. Ook is er een echte vuurplaats aanwezig. De gezellige, ruime groepsruimte is verbonden via een trap met de nieuwe sport & spel zolder.

Groesbeek

Dit groepshuis ligt aan de rand van Groesbeek richting de grens met Duitsland. Dit aantrekkelijke gebied heeft schitterende landschappen. Het natuurgebied Reichswald ligt vlakbij maar ook de gezellige stad Nijmegen ligt op een steenworp. Voor boodschappen of een gezellig terras kun je terecht in het dorp zelf.

 

Vrijblijvende Optie of Offerte? klik hier

 

 • veel ruimte & vrijheid 
 • vuurplaats
 • 30-38 personen
 • 10-12 slaapkamers
 • Groesbeek (7 km van Nijmegen)
 • Nieuwe spelzolder 

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Op de Horst = Ruimte, gezellige groepsruimte & aparte slaapkamers

Al jaren worden groepen gastvrij ontvangen door de familie Muskens, bij Groepsaccommodatie Op de Horst. De familie verbouwd daarnaast heerlijke asperges en maakt wijn van eigen druiven. Je verblijft kortom op een hele sfeervolle plek. De groepsaccommodatie beschikt over een gezellige ruime groepsruimte met open keuken en deels afgescheiden zithoek. Aan de lange eettafels is het gezellig samen eten. Vanuit de groepsruimte loop je zo naar buiten de enorme grasvelden op, die zich naast het groepshuis bevinden.

 

De groepsruimte is geschakeld gebouwd met 5 geschakelde 6-persoons vakantiehuisjes. In deze vakantiehuisjes bevinden zich 5 2-persoons slaapkamers én 5 4-persoons slaapkamers. (tegen meerprijs is het mogelijk ook de twee 4-persoons huisjes bij te boeken, voor totaal 38 personen en 12 slaapkamers) In de huisjes zijn ook aparte zitjes en terrasjes om je even te kunnen terugtrekken. Bekijk hier de indeling.

 

"De locatie is zeer ruim, de bovenverdieping met allerlei spelmogelijkheden is helemaal mooi!" Olga v.

 

Faciliteiten

Nieuw bij deze groepsaccommodatie is de speelruimte op de zolder boven de groepsruimte. Hier bevindt zich een mini bioscoop hoek, een airhockey tafel, tafelvoetbalspel én tafeltennis. Ook is er een hoek met spelletjes. Buiten is het door de grote hoeveelheid ruimte ook erg goed mogelijk om allerlei activiteiten te organiseren. Voetbal, volleybal of jeu de boules. Het kan allemaal. 

 

Omgeving

De accommodatie is gebouwd op een deel van het boerenerf van de familie Muskens. Vergeet in het aspergeseizoen geen asperges te kopen of (het hele jaar door) de heerlijke eigen wijnen! Vanaf het erf rij je in ongeveer 5 minuten naar het dorp van Groesbeek en in 10 minuten naar Nijmegen. De grens met Duitsland ligt iets verderop in de straat. Hier kom je vrijwel direct terecht in het schitterende natuurgebied Reichswald. Maar ook op het eigen erf is een leuke rondwandeling uitgezet, langs o.a. de druivenranken.

 

Heb je vragen over deze accommodatie of wil je een offerte ontvangen, klik hier.

 

 

Op de Horst, in het kort:

 

 • heel veel ruimte
 • veel sport & spel
 • gezellige groepsruimte
 • 10-12 slaapkamers / 30-38 personen
 • prachtige ligging
 • vuurplaats

 

Beschikbaarheid & Prijs

Prijs & Beschikbaarheid