√ uniek gelegen

√ in Berg en Dal

√ 18 personen

√ nieuwe inrichting

 

Groepsaccommodatie Stollenberg 1

Groepsaccommodatie met veel faciliteiten in Berg en Dal, nabij Nijmegen.

 

  • 18 personen
  • 7 hotelkamers met eigen badkamer
  • opgemaakte bedden
  • nieuwe inrichting en meubels
  • pool, darts, tafelvoetbal & tafeltennis
  • bioscoop kamer
  • tuin & terras
  • professionele keuken

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

 

Berg en Dal

De kern Berg en Dal is onderdeel van de inmiddels gelijknamige gemeente. Het kenmerkt zich door de zeer heuvelachtige omgeving en bijzondere landschappen, van de heuvels van Groesbeek tot de uiterwaarden van de Waal bij de Ooijpolder. Het bos met de Duivelsberg ligt direct achter deze accommodatie. Vlakbij zijn ook enkele leuke restaurants en supermarkten vindt u in Beek-Ubbergen. Voor leuke groepsactiviteiten bekijk onze speciale activiteiten pagina.

 

Stollenberg 1 = Comfort

De groepsaccommodatie Stollenberg 1 biedt comfort voor groepen tot 18 personen. Het huis beschikt over maar liefst 7 slaapkamers met eigen badkamer, 5 x 2-persoons én 2 x 4-persoons. (14 éénpersoons bedden én 2 stapelbedden). Zo heeft u de gezelligheid van een groepsaccommodatie met gelijk ook de privacy van uw eigen kamer. Uiteraard is er een gezellige woonkamer (met openhaard) én uitgebreide keuken. Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 200. Deze groepsaccommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams.

 

 

"We hebben een zeer geslaagd familieweekend gehad in uw accommodatie, bedankt ook voor de fijne service!", Familie Klomp

 

Vermaak

Niet alleen is er veel te doen in de omgeving, de groepsaccommodatie biedt ook zelf veel mogelijkheden. Zo is er een tafeltennisruimte én bioscoop kamer. Recent is er tevens een extra ruimte met een biljart, tafelvoetbalspel, darts en verschillende andere spellen toegevoegd. Uiteraard is er ook gratis Wifi aanwezig.

 

Buiten & omgeving

Bij Stollenberg 1 heeft u een eigen terras met loungebanken waar u met uw gehele groep heerlijk buiten kunt zitten. De accommodatie zelf is rookvrij, op het terras kan dit uiteraard wel. Het ruime erf biedt voor kinderen volop gelegenheid om heerlijk te spelen. Ook zijn er speeltoestellen aanwezig. Vlakbij in Berg en Dal vindt u Park Tivoli, waar (kleine) kinderen een geweldige tijd zullen hebben.

 

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie óf mogelijkheden die de omgeving uw groep te bieden heeft? Neem gerust even contact met ons op wij denken graag met u mee.