Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 37 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepen Nijmegen

 

Ma t/m Zo  08.30-20.30

Stollenberg 1

Genieten van de schitterende omgeving van Berg en Dal vanuit Stollenberg 1. Uw comfortabele groepsaccommodatie.  En wilt u naar Nijmegen? Dan rijdt u gewoon de berg af.

Berg en Dal

Deze groepsaccommodatie ligt tegen het bos aan de rand van de kern Berg en Dal, in de gelijknamige gemeente. Vanuit de accommodatie loopt u zo het bos in om de Duivelsberg te ontdekken. Eenmaal boven heeft u een schitterend uitzicht over het Waal gebied én een stuk van Duitsland.

 

Stollenberg 1 - beoordelingen  Stollenberg 1 - RECRON  Stollenberg 1 - ANWB

 

Bel: 024-6757635 / Whatsapp: 06-19066867

Bekijk prijs & beschikbaarheid

 

  • 7 slaapkamers met eigen badkamer
  • 7 - 26 personen
  • Berg en Dal (3 km van Nijmegen)

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Stollenberg 1 = Comfort

De groepsaccommodatie Stollenberg 1 biedt comfort voor groepen tot 26 personen. Het huis beschikt over maar liefst 7 slaapkamers met eigen badkamer (6 x 4-persoons én 1 x 2-persoons). Zo heeft u de gezelligheid van een groepsaccommodatie met gelijk ook de privacy van uw eigen kamer. Uiteraard is er een gezellige woonkamer (met openhaard) én uitgebreide keuken. Tevens is er een bar.

 

 

"We hebben een zeer geslaagd familieweekend gehad in uw accommodatie, bedankt ook voor de fijne service!", Familie Klomp

 

Vermaak

Niet alleen is er veel te doen in de omgeving, de groepsaccommodatie biedt ook zelf veel mogelijkheden. Zo is er een tafeltennisruimte én bioscoop kamer. Vanaf 1 maart 2018 zal er tevens een extra ruimte zijn met een biljart, tafelvoetbalspel, darts en verschillende andere spellen. Uiteraard is er ook gratis Wifi aanwezig.

 

Buiten & omgeving

Bij Stollenberg 1 heeft u een eigen terras met loungebanken waar u met uw gehele groep heerlijk buiten kunt zitten. De accommodatie zelf is rookvrij, op het terras kan dit uiteraard wel. Het ruime erf biedt voor kinderen volop gelegenheid om heerlijk te spelen. Ook zijn er speeltoestellen aanwezig. Vlakbij in Berg en Dal vindt u Park Tivoli, waar (kleine) kinderen een geweldige tijd zullen hebben.

 

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie óf mogelijkheden die de omgeving uw groep te bieden heeft? Neem gerust even contact met ons op wij denken graag met u mee.

 

 

 

 

Stollenberg 1, in het kort:

 

  • Berg en Dal, op steenworp van Nijmegen
  • 7 slaapkamers (max. 26 personen)
  • eigen badkamers
  • woonkamer met open haard
  • bioscoopkamer
  • activiteitenzaaltje (vanaf 1 maart 2018)

 

 

Reserveringsaanvraag