Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 37 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepen Nijmegen

 

Ma t/m Zo  08.30-20.30

Stollenberg 2

Gelegen vlakbij Nijmegen vindt u in Berg en Dal groepsaccommodatie Stollenberg 2. Kom genieten van de gezellige accommodatie en mooie natuur eromheen.

Berg en Dal

De kern Berg en Dal is onderdeel van de inmiddels gelijknamige gemeente. Het kenmerkt zich door de zeer heuvelachtige omgeving en bijzondere landschappen. Het bos ligt direct achter deze accommodatie. Vlakbij zijn ook enkele leuke restaurants en supermarkten vindt u in Beek-Ubbergen.

 

Stollenberg 2 - beoordelingen  Stollenberg 2 - RECRON  Stollenberg 2 - ANWB

 

Bel: 024-6757635 / Whatsapp: 06-19066867

Bekijk prijs & beschikbaarheid

 

  • 9 slaapkamers met eigen badkamer
  • 9 - 26 personen
  • Berg en Dal (3 km van Nijmegen)

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Stollenberg 2 = Ruimte

Deze groepsaccommodatie biedt ruimte aan groepen tot 26 personen. De indeling is als volgt: 3 x 2-persoons & 6 x 3-persoons kamers + 2 extra bedden. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De gezellige zitkamer heeft o.a. een open haar om gezellig met de familie bij te praten. Ook is er een eigen bar zodat u zelf een lekkere borrel kunt klaarmaken. De bioscoopkamer is fantastisch voor de kinderen, zeker bij slecht weer.

 

 

"Fijn zoveel slaapkamers met eigen badkamer, we hebben genoten", Familie Hendriks

 

Faciliteiten o.a. sauna

De bioscoopkamer werd al even genoemd. Deze leent zich ook uitstekend voor presentaties of voor het bekijken van foto's. Daarnaast is er een wellness ruimte in deze groepsaccommodatie. De ruimte beschikt over een sauna en jacuzzi. Verder heeft dit huis een zeer uitgebreide keuken om zelf samen heerlijke maaltijden te bereiden. Uiteraard is het ook mogelijk om catering te bestellen.

 

De omgeving

Direct buiten heeft u bij Stollenberg 2 de beschikking over een gezellig eigen terras. De accommodatie zelf is rookvrij. Bij het huis vindt u ook ruime grasvelden en enkele speeltoestellen, zodat de kinderen zich buiten kunnen vermaken. Vlakbij ligt een leuk pretparkje waar de kleinste het heerlijk naar de zin zullen hebben.

 

Heeft u vragen over de accommodatie of de omgeving, aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

Stollenberg 2, in het kort:

 

  • Berg en Dal, op steenworp van Nijmegen
  • 9 slaapkamers (max. 26 personen)
  • eigen badkamers
  • woonkamer met open haard
  • bioscoopkamer
  • wellness ruimte

 

 

Reserveringsaanvraag