√ uniek gelegen

√ in Berg en Dal

√ 22 personen

√ nieuwe inrichting

 

Groepsaccommodatie Stollenberg 2

Prachtig gelegen groepsaccommodatie in Berg en Dal, nabij Nijmegen.

 

  • 22 personen
  • 9 hotelkamers met eigen badkamer
  • opgemaakte bedden
  • nieuwe inrichting en meubels
  • pool, darts, tafelvoetbal & tafeltennis
  • bioscoop kamer
  • tuin & terras
  • professionele keuken

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

 

Berg en Dal

De kern Berg en Dal is onderdeel van de inmiddels gelijknamige gemeente. Het kenmerkt zich door de zeer heuvelachtige omgeving en bijzondere landschappen, van de heuvels van Groesbeek tot de uiterwaarden van de Waal bij de Ooijpolder. Het bos met de Duivelsberg ligt direct achter deze accommodatie. Vlakbij zijn ook enkele leuke restaurants en supermarkten vindt u in Beek-Ubbergen. Voor leuke groepsactiviteiten bekijk onze speciale activiteiten pagina.

 

Stollenberg 2 = Ruimte

Deze groepsaccommodatie biedt ruimte aan groepen tot 22 personen. De indeling is als volgt: 7 x 2-persoons & 2 x 4-persoons kamers. (18 éénpersoons bedden én twee stapelbedden) Alle kamers hebben een eigen badkamer. De gezellige zitkamer heeft o.a. een open haar om gezellig met de familie bij te praten. De bioscoopkamer is fantastisch voor de kinderen, zeker bij slecht weer. Bekijk ook de plattegronden in de fotopresentatie. Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 200. Deze groepsaccommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams.

 

 

"Fijn zoveel slaapkamers met eigen badkamer, we hebben genoten", Familie Hendriks

 

Faciliteiten o.a. spelruimte

De bioscoopkamer werd al even genoemd. Deze leent zich ook uitstekend voor presentaties of voor het bekijken van foto's. Daarnaast is er een spelruimte in de kelder, met darts, tafelvoetbal, tafeltennis én pooltafel. Verder heeft dit huis een zeer uitgebreide professionel keuken om zelf samen heerlijke maaltijden te bereiden. Uiteraard is het ook mogelijk om catering te bestellen.

 

De omgeving

Direct buiten heeft u bij Stollenberg 2 de beschikking over een gezellig eigen terras. De accommodatie zelf is rookvrij. Bij het huis vindt u ook ruime grasvelden en enkele speeltoestellen, zodat de kinderen zich buiten kunnen vermaken. Vlakbij ligt een leuk pretparkje waar de kleinste het heerlijk naar de zin zullen hebben.

 

Heeft u vragen over de accommodatie of de omgeving, aarzel niet om even contact met ons op te nemen.