√ gelegen naast het bos

√ in Berg en Dal

√ 26 personen

√ nieuwe inrichting

 

Groepsaccommodatie Stollenberg 3

Ruime groepsaccommodatie in Berg en Dal, nabij Nijmegen.

 

  • 26 personen
  • 10 hotelkamers met eigen badkamer
  • opgemaakte bedden
  • nieuwe inrichting en meubels
  • openhaard (gas)
  • tuin & terras
  • professionele keuken

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

 

Berg en Dal

De kern Berg en Dal is onderdeel van de inmiddels gelijknamige gemeente. Het kenmerkt zich door de zeer heuvelachtige omgeving en bijzondere landschappen, van de heuvels van Groesbeek tot de uiterwaarden van de Waal bij de Ooijpolder. Het bos met de Duivelsberg ligt direct achter deze accommodatie. Vlakbij zijn ook enkele leuke restaurants en supermarkten vindt u in Beek-Ubbergen. Voor leuke groepsactiviteiten bekijk onze speciale activiteiten pagina.

 

Stollenberg 3 = Ruim

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 24 personen. Met 10 ruime slaapkamers mét eigen badkamer biedt dit huis veel comfort. De kamerindeling is: 8 x 2-persoons en 2 x 4-persoons kamers. (24 éénpersoons bedden) Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Bij aankomst zijn alle bedden al opgemaakt! De gezellige woonkamer heeft een heerlijke open haard. De keuken is erg uitgebreid en geschikt om voor grote groepen te koken. Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 200. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams.

 

 

"Gezellige ruimtes en zéér comfortabele slaapkamers. Prachtig gelegen", Familie Spits

 

Faciliteiten

Voor grote groepen is dit een zeer comfortabele accommodatie. Het grote aantal slaapkamers mét eigen badkamer zorgt daarvoor, maar ook de faciliteiten. Het buitenterras heeft een fantastisch uitzicht.

 

Omgeving

Direct vanuit Stollenberg 3 kunt u genieten van de prachtige omgeving. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht en kijkt u direct op het grasveld én speelgelegenheid voor kinderen. Net achter de accommodatie ligt het bos, u loopt zo het bospad op. In de kern Berg en Dal zijn diverse, goede restaurants om gezellig uit eten te gaan (reserveren aanbevolen). Vlakbij ligt Nijmegen met de gezellige binnenstad, Waalkade én volop groepsactiviteiten.

 

Heeft u vragen over de omgeving of de groepsaccommodatie zelf? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!