Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 37 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepen Nijmegen

 

Ma t/m Zo  08.30-20.30

Stollenberg 3

Stollenberg 3 biedt 10 slaapkamers met eigen badkamers op een steenworp van Nijmegen. Deze groepsaccommodatie is gelegen in het mooie Berg en Dal met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Berg en Dal

Wellicht kent u Berg en Dal van de Nijmeegse Vierdaagse? Het dorpje ligt tegen Nijmegen aan en kenmerkt zich door de vele bossen en zeer heuvelachtige omgeving. Ontdek de Duivelsberg of wandel door het schitterende Zevenheuvelengebied. 

 

Stollenberg 3 - beoordelingen  Stollenberg 3 - RECRON  Stollenberg 3 - ANWB

 

Bel: 024-6757635 / Whatsapp: 06-19066867

Bekijk prijs & beschikbaarheid

 

  • 10 slaapkamers met eigen badkamer
  • 10 - 30 personen
  • Berg en Dal (3 km van Nijmegen)

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Stollenberg 3 = Ruim

Deze accommodatie is geschikt voor groepen tot 30 personen. Met 10 ruime slaapkamers mét eigen badkamer biedt dit huis veel comfort. De kamerindeling is: 6 x 2-persoons + 2 extra bedden & 4 x 4-persoons kamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Bij aankomst zijn alle bedden al opgemaakt! De gezellige woonkamer heeft een heerlijke open haard. De keuken is erg uitgebreid en geschikt om voor grote groepen te koken.

 

 

"Gezellige ruimtes en zéér comfortabele slaapkamers. Heerlijk even in de sauna ", Familie Spits

 

Faciliteiten o.a. jacuzzi

Voor grote groepen is dit een zeer comfortabele accommodatie. Het grote aantal slaapkamers mét eigen badkamer zorgt daarvoor, maar ook de faciliteiten. Zo beschikt u over een sauna en jacuzzi! Het buitenterras heeft een fantastisch uitzicht. In de woonkamer heeft u uw eigen bar.

 

Omgeving

Direct vanuit Stollenberg 3 kunt u genieten van de prachtige omgeving. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht en kijkt u direct op het grasveld én speelgelegenheid voor kinderen. Net achter de accommodatie ligt het bos, u loopt zo het bospad op. In de kern Berg en Dal zijn diverse, goede restaurants om gezellig uit eten te gaan (reserveren aanbevolen). Vlakbij ligt Nijmegen met de gezellige binnenstad, Waalkade én volop groepsactiviteiten.

 

Heeft u vragen over de omgeving of de groepsaccommodatie zelf? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

 

 

 

 

Stollenberg 3, in het kort:

 

  • Berg en Dal, op steenworp van Nijmegen
  • 10 slaapkamers (max. 30 personen)
  • eigen badkamers
  • woonkamer met open haard
  • sauna
  • jacuzzi

 

 

Prijzen & Beschikbaarheid