Groepsactiviteiten rondom Nijmegen

 

Groepsactiviteiten bij Nijmegen, sport en spel

 

Nijmegen Actief

Hét organisatiebureau voor de leukste groepsactiviteiten. Voor zowel binnen als buiten en voor ieder budget. Ook fietsverhuur en "Waalscooter" verhuur mogelijk.

 

Lees hier meer...

 

 

E-Chopper (electrische scooter) of E-Steps huren in Nijmegen

 

E-Choppers & E-Steps

Ontdek de mooie omgeving van Nijmegen op deze unieke E-Chopper, of de gave E-Steps. Compleet arrangement boeken? Bekijk dan de leuke pakketten om het uitje met de groep compleet te maken.

 

Bezoek de website

 

 

 

Rondleiding & bierproeverij brouwerij dn drul stollenberg, Groesbeek

 

Bierbrouwerij bezoeken

Op een steenworp afstand van veel van de accommodaties in Groesbeek, is de nieuwe bierbrouwerij van d'n Drul / Stollenberg geopend aan de Wylerbaan 14-a. De brouwerij is te bezoeken! De rondleiding duurt ongeveer 1 uur en is inclusief een proefglas.

 

Bezoek de website

 

 

Activiteiten voor groepen in Nijmegen, Berg en Dal en Groesbeek

 

Sportieve activiteiten

Unieke sportieve activiteiten voor groepen. Denk aan bijzondere activiteiten zoals BubbleBall, Archery Tag, Lasergame of Paintball. Hilariteit tijdens de activiteit verzekerd! Met eigen multifunctionele locatie in Nijmegen.

 

Bezoek de website

 

 

 

Familieweekend activiteit Nijmegen, Quiz

 

QUIZ-tivity

QUIZ-tivity verzorgt interactieve quizzen op locatie. De quizzen zijn geschikt voor elke kennisniveau en alle leeftijden. De vragen zijn laagdrempelig, vol met humor en met zeer uiteenlopende onderwerpen. De quiz wordt gespeeld met grote drukknoppen en gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster.

 

Bezoek de website

 

 

Groepsactiviteit Enjoy VR in Nijmegen

 

Enjoy VR

EnjoyVR biedt een unieke groepsactiviteit in hartje Nijmegen met aansluitend een hapje/drankje in Nijmegen Centrum. We zijn namelijk gevestigd op loopafstand van vele gezellige eetcafés en restaurants.

 

Meer info & Reserveren

 

 

Cocktail Workshop Nijmegen, Groesbeek en Berg & Dal

 

Cocktail Workshop

Boekt u met uw collega's een van onze groepsaccommodaties? Of bent u met de familie op zoek naar een unieke activiteit? Dan is een Cocktail Workshop wellicht iets voor u.

 

Bezoek de website

 

Escape Boot Nijmegen, Escaperoom

 

Escape Boot Nijmegen

Bij Escape Boot Nijmegen kunnen groepen de escape sensatie beleven. Ga de battle aan in de Escape Arena of speel de Escape Rooms. Maak je uitje compleet en combineer de ontsnapping gemakkelijk met een borrel, lunch, buffet of een andere activiteit aan boord.

 

Bezoek de website

 

Workshop Bierproeven in Nijmegen voor groepen

 

Bierproeverij

Bierproeven.nu verzorgt lekkere en originele bierbelevingsactiviteiten voor groepen vanaf 15 personen waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. U kunt bij hen terecht voor bier(-spijs)proeverijen op locatie, bierproeftochten, walking dinners en bier en bbq worshops in Nijmegen en nog veel meer ...

 

Bezoek de website

 

Fietsverhuur voor groepen in Nijmegen

 

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Bekijk dan het ruimte overzicht via deze link. Hier kunt u terecht voor fietsen met versnelling, tandems, e-bikes, mountainbikes en zelfs steps. Ontdek de omgeving!

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Vrijheidsmuseum Groesbeek groepsarrangementen

 

Vrijheidsmuseum

Gelegen in Groesbeek, vlakbij de groepsaccommodaties. Het museum toont jong en oud de actuele betekenis van democratie, vrijheid én mensenrechten.

 

Bezoek de website

 

 

 

Groepsactiviteiten op maat

Op basis van de ervaringen van onze gasten én onze eigen kennis van de omgeving, willen wij op deze pagina zo veel mogelijk informatie voor u gaan plaatsen. Dit overzicht van groepsactiviteiten in en om Nijmegen is nu zeker nog niet compleet. Heeft u een leuke tip, of wilt u juist van ons tips ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wilt u van ons tips ontvangen? Probeer dan een omschrijving te maken van uw wensen. Tip: de site www.visitbergendal.com biedt ook heel veel interessante informatie, bijvoorbeeld wandelroutes in Berg en Dal.

 

 

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Accommodatie:
Aantal personen:
Vraag of wens:
Soort gezelschap:
Nieuwsbrief 1x per kwartaal:
Neem de letters over:
Captcha