Beoordeling door klanten: 8.3/10 - 127 beoordelingen

Telefoonnummer Groepen Nijmegen

 Groepen Nijmegen Whatsapp

Beoordelingen Groepsaccommodaties Nijmegen en omgeving

 

ma - zo    09.00 - 20.00

Groepsactiviteiten

 

Groepsactiviteiten bij Nijmegen, sport en spel

Nijmegen Actief

Hét organisatiebureau voor de leukste groepsactiviteiten. Voor zowel binnen als buiten en voor ieder budget. Ook fietsverhuur en "Waalscooter" verhuur mogelijk.

 

Lees hier meer...

 

Kookworkshop Nijmegen

Kookworkshops

Vlakbij de groepsaccommodaties vindt u Le Souk d'Orient, gelegen in het Museumpark Orientalis. Zodra u binnenstapt bent u in een andere wereld. Samen met de enthousiaste koks maakt u een heerlijke maaltijd.

 

Bezoek de website

 

Escape Boot Nijmegen, Escaperoom

Escape Boot Nijmegen

Bij Escape Boot Nijmegen kunnen groepen de escape sensatie beleven. Ga de battle aan in de Escape Arena of speel de Escape Rooms. Maak je uitje compleet en combineer de ontsnapping gemakkelijk met een borrel, lunch, buffet of een andere activiteit aan boord.

 

Bezoek de website

 

Fietsverhuur voor groepen in Nijmegen

Fietsverhuur

Wilt u een fiets huren? Bekijk dan het ruimte overzicht via deze link. Hier kunt u terecht voor fietsen met versnelling, tandems, e-bikes, mountainbikes en zelfs steps. Ontdek de omgeving!

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Bevrijdingsmuseum Groesbeek groepsarrangementen

Bevrijdingsmuseum

Gelegen in Groesbeek, vlakbij de groepsaccommodaties. Het museum toont jong en oud de actuele betekenis van democratie, vrijheid én mensenrechten.

 

Bezoek de website

 

 

Groepsactiviteiten op maat

Op basis van de ervaringen van onze gasten én onze eigen kennis van de omgeving, willen wij op deze pagina zo veel mogelijk informatie voor u gaan plaatsen. Dit overzicht van groepsactiviteiten in en om Nijmegen is nu zeker nog niet compleet. Heeft u een leuke tip, of wilt u juist van ons tips ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wilt u van ons tips ontvangen? Probeer dan een omschrijving te maken van uw wensen.

 

 

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Accommodatie:
Aantal personen:
Vraag of wens:
Nieuwsbrief 1x per kwartaal:*