Activiteiten Nijmegen

Kies je ervoor om met jouw groep te verblijven in de omgeving van Nijmegen? Dan heb je de keuze uit een groot aanbod van activiteiten. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal van de leukste activiteiten op een rijtje gezet!

Waalscooter Nijmegen

Wanneer je veel van de oudste stad van Nederland wil zien in één dag, kies dan voor het huren van elektrische scooters. Op een geluidloze scooter geniet je van de wind in je haar terwijl je langs de Waal rijdt. Natuurlijk maken jullie af en toe een stop bij één van de gezellige cafeetjes of restaurantje voor een prachtig uitzicht over Nijmegen. Voor het huren van deze scooters is een auto of brommer rijbewijs verplicht!

 

Mountainbiken

Reuze Katapult

Stokvangen

Grote step

 

Familietoernooi

Een familieweekend is niet af zonder een heus familietoernooi. Ga de strijd aan met je familieleden en laat zien wie er de beste is! Bij dit arrangement is aan ieder familielid gedacht dus ook de allerkleinste kunnen mee doen. Het toernooi begint met warming-up in de familie parachute. Daarna kan er voor worden gekozen om een GPS-puzzel te doen of een rondje klootschieten. Boogschieten, puzzelen en diverse mikspelletjes zorgen voor een sportieve afsluiting van het familietoernooi! 

 

Activiteit Nijmegen: Bouw een reuze katapult!
Even terug in de tijd! In de historische omgeving van Nijmegen is het mogelijk op een unieke wijze deze groepsactiviteit te beleven. Er worden meerdere groepen gemaakt en samen gaan zij aan de slag om een reuze katapult in elkaar te zetten met touwen en palen. Een goede samenwerking is essentieel om een goedwerkende katapult in elkaar te zetten. Natuurlijk wordt er aan het eind een korte schietcompetitie gehouden, welke groep gaat er winnen?

 

Hilarische opdrachten tijdens Levend Bingo
Wil jij jouw groep op een speelse wijze uit hun comfortzone halen? Kies dan voor het spelen van Levend Bingo! Alle leden van de groep doen actief mee tijdens dit spel en moeten gebruik maken van hun creativiteit, muzikaal talent, algemene kennis en reactievermogen. Maar boven alles is het gevoel voor humor en plezier het belangrijkst. Tijdens het spel, een combinatie van ‘Ik hou van Holland’, ‘Pictonary’ en 'Bingo', worden er verschillende spelrondes gespeeld met wisselende teams. Door de hilarische opdrachten wordt dit uitje gegarandeerd een succes!

 

Kortom, activiteiten genoeg in Nijmegen! Boek nu een van de groepsaccommodaties bij Nijmegen en ontdek het zelf!

 

 

Laserkleiduif

Molky

Reuzepuzzel

Waalscooter

 

 

Voor het volledige aanbod bezoekt u de site van NijmegenActief.nl

Of download hier een pdf met leuke binnenactiviteiten

 

 

Tips voor activiteiten? Vul het formulier in.

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Aantal personen:
Omschrijf uw wensen: