Teambuilding

Met elkaar op stap voor een fijne en bovenal succesvolle teambuilding sessie?

 

Hier geven we je tips en voorbeelden van leuke teambuildingactiviteiten én geweldige locaties voor meerdaagse bijeenkomsten. 

 

Deel je wensen met ons. We denken graag mee!

 

 

Wat zijn belangrijke punten voor de perfecte teambuilding bijeenkomst

  • Met hoeveel personen?
  • Moment in de week en in het jaar.
  • Dag of Meerdaags?
  • Activiteiten?
  • Begeleiding?
  • Maaltijden
  • Concreet doel

 

 

Onze accommodaties in Berg en Dal en Groesbeek lenen zich uitstekend voor teambuilding. Huur de locatie met jouw groep en bouw in alle privacy en rust met jouw team aan nieuwe banden!

 

Verschillende accommodaties zijn uitgerust met moderne presentatie apparatuur. Dus ook als er gepresenteerd wordt óf als er een spreker komt, kun je hier uit de voeten.

 

Teambuilding locatie Groesbeek

 

 

Teambuilding bij Nijmegen

Nijmegen en de directe omgeving, Groesbeek en Berg en Dal, lenen zich bijzonder goed voor teambuilding activiteiten. Door de centrale ligging in Oost-Nederland én de combinatie van een bruisende (studenten)stad met prachtige natuur vlakbij, maken dit dé ideale locatie. In het centrum van Nijmegen worden diverse leuke teamactiviteiten georganiseerd door bijvoorbeeld Nijmegen Actief of Doe Nijmegen.

 

Wat de reden ook is, binnen ons aanbod van locaties voor teambuiling bij Nijmegen is voor ieder wat wils. Bij mooi weer activiteiten buiten doen? Dit kan heel mooi bij Op de Horst met heel veel ruimte rondom de locatie. Of je zoekt een nieuwe accommodatie met heel veel comfort. Dan is Groepshotel Berg en Dal echt dé accommodatie.

 

Arrangement op maat? Deel je wensen:

 

Bedrijfsnaam:
Naam:
E-mailadres:
Gewenste datum + tijd (start):
Gewenste datum + tijd (eind):
Aantal personen:
Wensen:

 

Wilt u voor inspiratie voor de juiste locatie voor teambuilding een accommodatie eerst bekijken. Dit kan natuurlijk! Neem contact met ons op voor een rondleiding. Ook online valt natuurlijk al veel te zien. Klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht.

 

Accommodatie Overzicht