Vergaderlocatie Nijmegen

Vergaderlocatie Nijmegen boeken? Laat ons helpen met het organiseren van een succesvolle zakelijke bijeenkomst.

 

Profiteer van de vrijheid én privacy die onze accommodaties te bieden hebben. Allen op steenworp van Nijmegen.

 

Vergaderlocatie Nijmegen | Grote zaal

 

Beoordelingen Groepsaccommodatie 30 personen Berg en Dal 

 

 

Bel voor informatie: 024-6757635

Stel uw vraag via Whatsapp, klik hier

 

 

Al onze vergaderlocaties zijn ruim opgezet en hebben eigen parkeergelegenheid. Afhankelijk van het aantal personen en het gewenste aantal (sub) zalen kiest u de locatie die het beste bij uw bijeenkomst past.

 

Heeft u een meerdaagse bijeenkomst? Dan zijn onze accommodaties met 2-persoons kamers met eigen badkamer waarschijnlijk het meest geschikt. Ook in deze vergaderlocaties is een zaal waar iedere gewenste opstelling door u te realiseren is.

 

Voor de verzorging kunt u kiezen uit self-service óf volledige verzorging. Ontbijt, lunch én diner behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk buiten te barbecuen met een sfeervol houtvuur. Drankjes koopt u zelf in via supermarkt of groothandel, óf laat u door ons regelen.

 

Vergaderen bij Nijmegen

Bevindt uw bedrijf zich in de directe omgeving van Nijmegen en heeft u niet voldoende ruimte voor uw vergadering? Of bent u gewoon op zoek naar een nieuwe inspirerende omgeving? Wellicht bevindt uw bedrijf zich elders in Nederland maar trekt Nijmegen vanwege de prachtige (groene) omgeving, gezellige binnenstad en volop mogelijkheden voor activiteiten voor bijvoorbeeld teambuilding.

 

Wat de reden ook is, binnen ons aanbod van vergaderlocaties bij Nijmegen is voor ieder wat wils. Misschien wilt u bij mooi weer een deel van de vergadering buiten doen? Dit kan heel mooi bij Op de Horst met heel veel ruimte rondom. Of u zoekt een nieuwe accommodatie met heel veel comfort. Dan is Groepshotel Berg en Dal echt iets voor u.

 

Arrangement op maat? Deel uw wensen:

 

Bedrijfsnaam:
Naam:
E-mailadres:
Gewenste datum + tijd (start):
Gewenste datum + tijd (eind):
Aantal personen:
Wensen:

 

Wilt u voor inspiratie voor de juiste vergaderlocatie een accommodatie eerst bekijken. Dit kan natuurlijk! Neem contact met ons op voor een rondleiding. Ook online valt natuurlijk al veel te zien. Klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht.

 

Accommodatie Overzicht