√ zeer grote accommodatie

√ in Groesbeek

√ 120-150 personen

√ veel faciliteiten

 

Groepsaccommodatie Big Hill

Groepsaccommodatie voor hele grote groepen met uitgebreide faciliteiten in Groesbeek, nabij Nijmegen.

 

  • 120 personen (30 extra mogelijk)
  • 36 kamers (33 badkamers)
  • meerdere groepsruimtes
  • sportveld
  • bioscoop kamer
  • grote professionele keukens
  • gezellige bar & pub
  • gebruik van zwembad & speeltoestel

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

Groesbeek

De locatie is uitstekend geschikt voor grote groepen. Groesbeek ligt in de gemeente Berg en Dal, op 5 km van Nijmegen. Het betreft een toeristisch zeer aantrekkelijk gebied met een grote hoeveelheid activiteiten. Te reserveren o.b.v. zelfverzorging óf met heerlijke catering / barbecue.

 

Big Hill = gezelligheid voor hele grote groepen

Hele grote groepen kunnen uitstekend terecht in groepsaccommodatie Big Hill in Groesbeek (Gelderland). Dit is een samenvoeging van de twee groepsaccommodaties Seven Hills én Old Mill. Door de enorme ruimte, vele faciliteiten en wel 36 slaapkamers en 33 badkamers is deze accommodatie erg comfortabel. De kamerindeling is: 10 x 2-persoons, 6 x 3-persoons, 18 x 4-persoons én 2 x 6-persoons kamers. Er zijn twee ruime professionele keukens aanwezig én een fijn sportveld. Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 400 / € 800. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen. Voetbalteams in overleg.

 

 

"Weer een super kamp geweest!", Jolanda namens een basisschool

 

Faciliteiten

Groepsaccommodatie Big Hill heeft erg veel faciliteiten. In de accommodatie zelf ontbreekt het u aan niets. Naast een zeer professionele keuken, dart mogelijkheden, tafelvoetbaltafel, biljart en pooltafel, beschikt het huis ook over een ruim sportveld. In de kelder ligt een leuke bioscoop voor films of presentaties. Tevens bevinden zich hier enkele sauna's en zonnebank. Het huis heeft meerdere bars én een echte pub waar het gezellig samenzijn is.

 

Buiten & omgeving

Het groepshuis heeft twee deels overdekte terrassen. Direct naast de accommodatie ligt een ruim sportveld. Hier kunt u terecht voor allerhande buitenactiviteiten maar ook kunt u het gebruiken voor een potje voetbal, volleybal, tennis etc. Tijdens het zomerseizoen (mei-aug) kunt u gebruik maken van het buiten zwembad met glijbaan van het naastgelegen vakantiepark. Ook bevinden zich hier enkele speeltoestellen voor de kinderen. Het huis bevindt zich in het Zevenheuvelengebied wat prachtig is om te wandelen en fietsen. In en om Nijmegen zijn erg veel activiteiten voor groepen. 

 

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie óf mogelijkheden die de omgeving uw groep te bieden heeft? Neem gerust even contact met ons op wij denken graag met u mee.