Big Hill

Voor hele grote groepen bieden wij groepsaccommodatie Big Hill. Gezelligheid én comfort voor groepen tot 150 personen. Met veel slaapkamers, badkamers en meerdere gezelllige groepsruimtes. Ontdek ook de échte pub! 2022 nú te reserveren

Groesbeek

De locatie is uitstekend geschikt voor grote groepen. Groesbeek ligt in de gemeente Berg en Dal, op 5 km van Nijmegen. Het betreft een toeristisch zeer aantrekkelijk gebied met een grote hoeveelheid activiteiten. Te reserveren o.b.v. zelfverzorging óf met heerlijke catering / barbecue.

 

 

  • 36 slaapkamers / 33 badkamers
  • max. 150 personen
  • Groesbeek (5 km van Nijmegen)

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Big Hill = gezelligheid voor hele grote groepen

Hele grote groepen kunnen uitstekend terecht in groepsaccommodatie Big Hill in Groesbeek (Gelderland). Door de enorme ruimte, vele faciliteiten en wel 36 slaapkamers en 33 badkamers is deze accommodatie erg comfortabel. Het tarief wordt afgestemd op de groepsgrootte. De kamerindeling is: 10 x 2-persoons, 6 x 3-persoons, 18 x 4-persoons én 2 x 6-persoons kamers. Er is ene hele ruimte professionele keuken aanwezig én een fijn sportveld. Bekijk de plattegrond hier.

 

 

"Weer een super kamp geweest!", Jolanda namens een basisschool

 

Faciliteiten

Groepsaccommodatie Big Hill heeft erg veel faciliteiten. In de accommodatie zelf ontbreekt het u aan niets. Naast een zeer professionele keuken, dart mogelijkheden, tafelvoetbaltafel, biljart en pooltafel, beschikt het huis ook over een ruim sportveld. In de kelder ligt een leuke bioscoop voor films of presentaties. Tevens bevinden zich hier enkele sauna's en zonnebank. Het huis heeft meerdere bars én een echte pub waar het gezellig samenzijn is. Tevens is er een extra grote recreatieruimte (informeer naar beschikbaarheid)

 

Buiten & omgeving

Het groepshuis heeft twee deels overdekte terrassen. Direct naast de accommodatie ligt een ruim sportveld. Hier kunt u terecht voor allerhande buitenactiviteiten maar ook kunt u het gebruiken voor een potje voetbal, volleybal, tennis etc. Tijdens het zomerseizoen (mei-aug) kunt u gebruik maken van het buiten zwembad met glijbaan van het naastgelegen vakantiepark. Ook bevinden zich hier enkele speeltoestellen voor de kinderen. Het huis bevindt zich in het Zevenheuvelengebied wat prachtig is om te wandelen en fietsen. In en om Nijmegen zijn erg veel activiteiten voor groepen. 

 

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie óf mogelijkheden die de omgeving uw groep te bieden heeft? Neem gerust even contact met ons op wij denken graag met u mee.

 

 

 

 

Big Hill, in het kort:

 

  • Groesbeek, op steenworp van Nijmegen
  • 36 slaapkamers (max. 150 personen)
  • 33 badkamers
  • verschillende groepsruimtes
  • sportveld
  • bioscoop, sauna's 

 

 

Beschikbaarheid & Prijs