•  

Seven Hills

Zoekt u een grote accommodatie met veel slaapkamers én gezelligheid, dan is groepsaccommodatie Seven Hills in Groesbeek iets voor u! Op steenworp van Nijmegen. Speciale prijs voor kleinere groepen

Groesbeek

De groepsaccommodatie ligt net buiten het centrum richting de Zevenheuvelenweg. Het dorpscentrum ligt op ongeveer 10 minuten wandelen. Hier vindt u gezellige horecazaken, winkels en de nodige supermarkten voor inkopen. Ook het Groesbeekse bos ligt op loopafstand. Te reserveren o.b.v. zelfverzorging óf met heerlijke catering / barbecue.

 

 

  • 20 slaapkamers / 17 badkamers
  • 20 - 75 personen
  • Groesbeek (5 km van Nijmegen)

 

 

 

Bekijk alle foto's

 

Seven Hills = ruimte & sfeer

Groepsaccommodatie Seven Hills in Groesbeek (Gelderland) biedt ruimte en sfeer voor groepen van 20 tot 75 personen. Met 20 slaapkamers en 17 badkamers is het een erg ruimte accommodatie. De kamerindeling is: 8 x 2-persoons, 4 x 3-persoons, 7 x 4-persoons en 1 x 6-persoons kamers. (extra matrassen op de kamers mogelijk tot max. 75 personen) De huurprijzen worden bepaald aan de hand van de groepsgrootte. De grote centrale groepsruimte met bar en zeer uitgebreide professionele keuken maken dit tot een zeer fijne accommodatie. Bekijk de plattegrond hier.

 

 

"Super accommodatie! Bioscoop en sauna zijn ook heel fijn.", Familie Someren

 

Faciliteiten

Deze groepsaccommodatie heeft naast het grote aantal slaapkamers én professionele keuken verschillende faciliteiten. Zo is er een heuze bioscoop in de kelder. Ook zijn er enkele sauna's én een zonnebank aanwezig. Naast de traplift is er sinds 1 januari 2018 een aangepaste badkamer. Naast de accommodatie ligt een schitterend sportveld wat u kunt reserveren voor uw groep. 

 

Buiten & omgeving

Groepsaccommodatie Old Mill heeft zowel een overdekt terras als een niet overdekt gedeelte. In het overdekte gedeelte staat een pooltafel. De faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark zijn ideaal voor kinderen. Ook leent de omgeving zich goed voor allerlei outdoor activiteiten. Zo is er het Groesbeekse bos, het Zevenheuvelengebied en nog veel meer. Groesbeek staat ook bekend om de vele voetbalclubs, er zijn dus ook mogelijkheden om velden te huren.

 

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie óf mogelijkheden die de omgeving uw groep te bieden heeft? Neem gerust even contact met ons op wij denken graag met u mee.

 

 

 

 

Seven Hills, in het kort:

 

  • Groesbeek, op steenworp van Nijmegen
  • 20 slaapkamers (max. 75 personen)
  • 17 badkamers
  • grote groepsruimte met bar en biljart
  • sportveld
  • toegankelijk mindervaliden

 

 

Beschikbaarheid & Prijs