√ grote accommodatie

√ in Groesbeek

√ 60-75 personen

√ leuke faciliteiten

 

Groepsaccommodatie Seven Hills

Zeer ruime groepsaccommodatie met leuke faciliteiten in Groesbeek, nabij Nijmegen.

 

  • 60 personen (15 extra mogelijk)
  • 20 kamers (17 badkamers)
  • grote zaal
  • sportveld (gedeeld)
  • bioscoop kamer
  • grote professionele keuken
  • gezellige bar
  • gebruik van zwembad & speeltoestel

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

Groesbeek

De groepsaccommodatie ligt net buiten het centrum richting de Zevenheuvelenweg. Het dorpscentrum ligt op ongeveer 10 minuten wandelen. Hier vindt u gezellige horecazaken, winkels en de nodige supermarkten voor inkopen. Ook het Groesbeekse bos ligt op loopafstand. Te reserveren o.b.v. zelfverzorging óf met heerlijke catering / barbecue.

 

Seven Hills = ruimte & sfeer

Groepsaccommodatie Seven Hills in Groesbeek (Gelderland) biedt ruimte en sfeer voor groepen van 20 tot 75 personen. Met 20 slaapkamers en 17 badkamers is het een erg ruime accommodatie. De kamerindeling is: 8 x 2-persoons, 4 x 3-persoons, 7 x 4-persoons en 1 x 6-persoons kamers. (extra matrassen op de kamers mogelijk tot max. 75 personen) De grote centrale groepsruimte met bar en zeer uitgebreide professionele keuken maken dit tot een zeer fijne accommodatie. Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 400 / € 800. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen. Voetbalteams in overleg.

 

 

"Super accommodatie! Bioscoop en sauna zijn ook heel fijn.", Familie Someren

 

Faciliteiten

Deze groepsaccommodatie heeft naast het grote aantal slaapkamers én professionele keuken verschillende faciliteiten. Zo is er een heuze bioscoop in de kelder. Ook zijn er enkele sauna's én een zonnebank aanwezig. Naast de accommodatie ligt een schitterend sportveld wat u kunt reserveren voor uw groep. 

 

Buiten & omgeving

Groepsaccommodatie Seven Hills heeft zowel een overdekt terras als een niet overdekt gedeelte. De faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark zijn ideaal voor kinderen; buitenzwembad (open in het seizoen); speeltoestel. Ook leent de omgeving zich goed voor allerlei outdoor activiteiten. Zo is er het Groesbeekse bos, het Zevenheuvelengebied en nog veel meer. 

 

Heeft u vragen over deze groepsaccommodatie óf mogelijkheden die de omgeving uw groep te bieden heeft? Neem gerust even contact met ons op wij denken graag met u mee.