Aangepaste Groepsaccommodatie

Wanneer u op zoek bent naar een aangepaste groepsaccommodatie, bieden wij enkele opties. Al onze huizen liggen in de omgeving van Nijmegen. In Berg en Dal en Groesbeek hebben wij drie aangepaste groepsaccommodaties voor u.

 

De gloednieuwe accommodatie Groepshotel Berg en Dal biedt 18 slaapkamers voor 40 personen. Er zijn twee aangepaste studio's én het complex beschikt over een lift. Groepshuis Seven Hills heeft sinds 1 januari 2018 een aangepaste badkamer, gelijkvloerse slaapkamers én een traplift. Ook hebben wij voor u Stollenberg 3.

 

 

  • 10, 18 of 20 slaapkamers
  • lift, gelijkvloers, aangepaste badkamer
  • Berg en Dal & Groesbeek

 

 

 


Aangepaste Groepshuizen
 

 

Als u met de hele familie een weekend weg gaat mag natuurlijk niemand ontbreken. De laatste jaren zijn de groepsaccommodaties door ons aangepast en in de nieuwbouw is hier zelfs direct rekening mee gehouden. Zo is er en in de nieuwe aangepaste accommodatie Groepshotel Berg en Dal een lift waarmee alle verdiepingen bereikbaar zijn. Ook zijn hier twee volledig aangepaste studio's. De groepsruimte is ruim opgezet en de auto kan direct achter het complex geparkeerd worden.

 

De drie groepsaccommodaties liggen allemaal op steenworp van Nijmegen. Ze zijn alledrie tot ongeveer de voordeur met de auto bereikbaar en de voordeur is zonder trap te bereiken. In het huis Seven Hills in Groesbeek is recent een nieuwe badkamer gemaakt. De ruimte is heel royaal zodat een rolstoel goed kan manouvreren. Ook zijn er verschillende steunen geplaatst bij de douche en de toilet. Hoewel er in deze accomodatie gelijkvloerse slaapkamers zijn, waarvan ééntje direct tegenover de aangepaste badkamer, is er ook een traplift om de verdieping te kunnen bereiken.

 

Stollenberg 3 is gelegen in Berg en Dal. De badkamer is te bereiken met een rolstoel en ook is er een gelijkvloerse slaapkamer. Ook hier is de groepsruimte ruim opgezet.

 

Om zeker te zijn dat alle gewenste aanpassingen in onze groepsaccommodaties aanwezig zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.