Kies uw groepsaccommodatie

 

Groepsaccommodatie Nijmegen Centrum 10-14 personen

Groepsaccommodatie 18 personen bij Nijmegen

Vakantiehuis Berg en Dal, 18 personen

 

Vakantiehuis Nijmegen, 22 personen, 9 slaapkamers

Vakantiehuis bij Nijmegen voor 24 personen, 10 slaapkamers

Groepsaccommodatie 38 personen bij Nijmegen

 

Groepsaccommodatie 42 personen bij Nijmegen

Groepshotel voor 40 personen bij Nijmegen

Groepsaccommodatie 75 personen bij Nijmegen

 

Groepsaccommodatie 60 personen bij Nijmegen

Groepsaccommodaties 60 personen bij Nijmegen

Groepsaccommodatie 150 personen bij Nijmegen

 

 

 

Tegen de oever van de Waal, in een omgeving die bezit over een rijke cultuur en prachtige geschiedenis, ligt de stad Nijmegen. Wellicht heb je al eens over deze stad (waar jaarlijks de welbekende wandel vierdaagse plaatsvindt) gehoord. Maar buiten dit grootse evenement om, heeft Nijmegen nog veel meer moois te bieden. Zo veel moois, dat het niet binnen één dag allemaal te zien is. Kies er daarom voor tijdens een familieweekend, bedrijfsuitje of vriendenweekend te overnachten in een groepsaccommodatie bij Nijmegen en ontdek alles wat deze stad te bieden heeft! Bezoek voor actuele evenementen de site intonijmegen.com

 

Al deze groepsaccommodaties liggen in het Rijk van Nijmegen op maximaal 5 kilometer van de stad Nijmegen. Genieten van de prachtige omgeving, de natuur maar toch ook vlakbij een zeer gezellige stad. Wanneer u op de foto's van de accommodatie van uw keuze klikt kunt u alle mogelijkheden per huis bekijken.

 

Groepshuizen bij Nijmegen

Op 3 kilometer afstand van het centrum van Nijmegen ligt de gemeente Berg en Dal. Door het heuvelachtige landschap en bosrijke omgeving is dit bij uitstek de geschikte plaats om te overnachten in een groepsaccommodatie. Natuurliefhebbers halen hier hun hart op tijdens wandelingen of fietstochten door de natuur. Maar ook voor de avonturiers biedt de omgeving van Berg en Dal & Groesbeek genoeg mogelijkheden voor spannende outdoor activiteiten. Goed nieuws voor de wijnliefhebbers: Groesbeek staat bekend als hét wijndorp van Nederland!
 
Old Mill
Tussen de heuvels in Groesbeek vind je de accommodatie Old Mill. Deze locatie biedt ruimte voor groepen van 20 tot 75 personen en is van alle gemakken voorzien om jouw groepsverblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken. Met onder andere een overdekt terras, twee barren en een pooltafel is er ook bij deze groepsaccomodatie genoeg te beleven. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht! Voor hen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de speeltoestellen van het naast gelegen vakantiepark. Van jong tot oud, voor ieder wat wils!


Seven Hills
Wil je het ontdekken van Nijmegen graag combineren met ontspanning? Seven Hills beschikt over 20 slaapkamers en biedt hierdoor plaats tot 75 personen. Wellnessfaceliteiten, een bioscoop en een professionele keuken zorgen ervoor dat deze accommodatie aan alle wensen van grote groepen voldoet. Tijdens het verblijf mag er gebruik gemaakt worden van het aangrezende sportveld, een potje voetbal of een ander spel behoort dan ook altijd tot de mogelijkheden!

Kortom, wil jij graag met een groep verblijven in een groepsaccommodatie Nijmegen en genieten van al het moois wat deze regio te bieden heeft? Bekijk dan snel de accommodaties Old Mill, Seven Hills en alle andere verblijven!