Goedkope Groepsaccommodatie

 

Bent u op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie in een prachtige omgeving? Zoek niet verder en kies voor één van onze accommodaties in de buurt van Nijmegen. Direct een scherp aanbod? Geef uw wensen eenvoudig door via het formulier.

 

 

Beoordelingen Goedkope Groepsaccommodatie 

 

Bel voor informatie: 024-6757635

Stel uw vraag via Whatsapp, klik hier

 

 

Ik wil een scherp aanbod!

 

Aantal personen:
Budget:
Wanneer?:
Mailadres:
Neem de letters over:
Captcha

 

 

 

 

Bekijk hier het overzicht van alle groepsaccommodaties

 

Voordelige groepshuizen

Er even tussenuit met een grote groep is al vaak een dure aangelegenheid. Meestal moeten er meerdere accommodaties geboekt worden waardoor de kosten per persoon flink omhoog gaan. Maar wanneer u er voor kiest één van onze goedkope groepsaccommodaties te huren ben je een stuk minder kwijt per persoon. Of het nou gaat om groep van 8 personen of een groep van wel 190 personen, onze groepshuizen bieden voldoende plek voor iedereen!

 

Kies ervoor om buiten het hoogseizoen een groepsaccommodatie te huren. Ook hierdoor bent u al snel goedkoper uit. Tijdens ieder seizoen is het goed vertoeven in onze huizen. Sommige huizen beschikken zelfs over een eigen bioscoop, wellnessfaciliteiten of meerdere bars waardoor je de deur niet eens uit hoeft voor vermaak! Goed weer of slecht weer, uw groepsverblijf is altijd een succes wanneer u kiest voor een van onze voordelige groepshuizen

 

 


 

Goedkope groepsaccommodatie bij Nijmegen

 

Alle accommodaties zijn ruim opgezet. Een ruime keuken, grote woonkamer en meerdere slaapkamers zorgen er voor dat voor iedereen meer dan genoeg ruimte is. Bij een aantal huizen kunt zelfs gratis gebruik maken van een naastgelegen sportveld of van een aangrenzend grasveld met speeltoestellen. Ideaal voor groepen met kinderen, die ook nog eens profiteren van de speciale kinderkorting

 

 

 

Goedkope activiteiten

Goedkope activiteiten

De huizen zijn gelegen op 3-5 kilometer afstand van het centrum van Nijmegen in de plaatsen Berg en Dal & Groesbeek. Het heuvelachtige landschap en de bosrijke omgeving zorgen voor de perfecte locatie voor een groepsaccommodatie. Het maken van een boswandeling of een fietstocht door de natuur behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden. De prachtige omgeving krijgt u er gratis bij!

 

Maar ook voor degene die liever het avontuur op zoeken is er ook genoeg te beleven. In de directe omgeving van de huizen worden spannende outdoor activiteiten voor grote groepen georganiseerd. En leuk voor de wijnliefhebbers: Groesbeek is hét wijndorp van Nederland. Een uitstapje naar een wijngaard is dan ook zeker een aanrader! Of kies voor een sport- of spel op het eigen sportveld. Lekker voordelig!

 

Kortom, bent u op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie? Spreek de omgeving van Nijmegen u aan? Neem gerust contact met ons op voor speciale aanbiedingen, kortingsperiode's én last-minutes. Wij denken graag met u mee!

 

 

Contact