Groepsaccommodatie 150 personen

Optimaal genieten van de ruimte & het comfort van onze groepsaccommodatie voor 150 personen. En dat tegen een zeer scherp budget. Geniet met uw groep van de faciliteiten als een bioscoop, sportveld, gezellige pub, professionele keuken en gezellige groepsruimtes.

 

Geen slaapzalen maar 36 slaapkamers en 33 badkamers. Ook buiten zijn veel mogelijkheden voor groepsactiviteiten alsook in de nabije omgeving. Bekijk op deze pagina de foto's en bereken zelf eenvoudig de prijs voor uw groep.

 

 

 

 

 

  • 36 slaapkamers
  • 33 badkamers
  • professionele keuken
  • gezellige zaal
  • meerdere groepsruimtes
  • eigen pub
  • aangepaste badkamer
  • kamers op begane grond
  • bioscoop & sportveld

 

Grote accommodatie voor 150 personen

Wanneer u een uitje organiseert voor een hele grote groep van 150 personen, komt hier heel wat bij kijken. Laat ons u helpen door alvast een super gezellige accommodatie aan te bieden. In een grote groep leven vaak verschillende wensen t.a.v. de groepsaccommodatie. Het fijne van onze accommodatie is dat het voor ieder wat wils heeft. Met heel veel slaapkamers, bijna allemaal met eigen badkamer, begint u al met veel comfort voor uw groep. Iets wat zeker op prijs gesteld zal worden. Vragen? Laat het ons weten!

 

Maar het gaat natuurlijk om samen zijn, want u trekt er met zijn allen op uit! In de accommodatie Big Hill zijn drie ruime groepsruimtes. Een grote zaal met bar, biljarttafel en knusse zithoek. Een super gezellige pub, waar het zeer gezellig borrelen is met uw groep. Hier loopt u ook zo naar buiten met een deels overdekt terras met pooltafel. En ook nog een moderne woonkamer (ook met bar). Bekijk hier de plattegrond.

 

Beschikbaarheid & Prijs

 

In deze grote accommodatie voor 150 personen zijn 5 slaapkamers op de begane grond. Ook is er een traplift voor de kamers op de verdieping. Daarnaast is er op de begane grond een grote aangepaste badkamer die rolstoeltoegankelijk is.

 

Zoekt u leuke activiteiten voor uw groep? In de accommodatie zelf is een bioscoop in de kelder. Ook is er een sauna en zonnebank. Direct naast de accommodatie ligt een prachtig sportveld waar diverse sporten zoals voetbal, volleybal en tennis gespeeld kunnen worden. Op het terrein is ruime parkeergelegenheid. Komt u met een of meerdere touringcars? Geen probleem, hiervoor regelen wij ook de parkeerplaats. Voor leuke groepsactiviteiten in en om Nijmegen verwijzen wij graag naar onze partner Nijmegen Actief.

 

Kortom; voor die supergezellige, ruime groepsaccommodatie voor 150 personen zit u bij ons aan het juiste adres! Neem hier contact met ons op.