Groepsaccommodatie met bar

Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie met bar in een super omgeving? Bekijk dan alle mogelijkheden van onze 6 groepshuizen bij Nijmegen. Direct de mogelijkheden via e-mail ontvangen? Vul het formulier in.

 

Beoordelingen Groepsaccommodatie met bar 

 

Bel voor informatie: 024-6757635

Stel uw vraag via Whatsapp, klik hier

 

 

Stuur mij alle mogelijkheden!

 

Aantal personen:
Wanneer?:
Mailadres:
Neem de letters over:
Captcha

 

 

 

Huizen met eigen bar of zelfs pub!

Al onze groepsaccommodaties hebben een eigen bar. Het hangt van uw persoonlijke voorkeur af welk huis het beste bij uw groep aansluit. Zo hebben wij verschillende huiskamers met bar, maar ook een huis met een heuze pub!

 

Afhankelijk van de groepsgrootte kunt u kiezen uit onze kleinste accommodatie Stollenberg 1 met 7 slaapkamers t/m onze grootste accommodatie Big Hill met 36 slaapkamers. Groepsaccommodatie Old Mill heeft een volledig eigen pub voor een geslaagde avond met uw vriendengroep of familiegroep. 

 

Bekijk de volledige omschrijvingen van alle huizen hier.

 

 

 

Groepsaccommodatie met bar

 

 

 

 

 

Groepshuizen met bar bij Nijmegen

 

De bar is open!

Wanneer u een van onze groepsaccommodaties met eigen bar huurt kunt u gegarandeerd uw eigen biertje tappen. U kunt een keuze maken uit verschillende merken bier die u bij ons af kunt nemen. Wel zo makkelijk. Uiteraard zorgen wij voor koolzuur voor de juiste druk op de tap.

 

Uiteraard heeft u ook de beschikking over koelruimte in uw bar. Zo kunt u allerhande drankjes lekker koel serveren. De drankjes kunt u zelf meenemen of bestellen bij een van de supermarkten in Berg en Dal of Groesbeek. Bijvoorbeeld bij de Plus of de Jumbo.

 

Wilt u een leuke pubquiz spelen tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie? Informeer naar de mogelijkheden om dit professioneel te laten verzorgen. Ook is het mogelijk om borrelplanken en hapjesbuffetten te bestellen bij een van onze vaste cateraars.

 

 

Kortom, bent u op zoek naar een groepsaccommodatie met bar? En spreek de omgeving van Nijmegen u aan? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en maken een prijsopgave op maat!

 

 

Contact