Rolstoelvriendelijke Groepsaccommodatie


Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie die ook comfortabel en toengankelijk is voor uw familielid of vriend in een rolstoel? Dan bieden wij u graag twee opties voor een fijn verblijf vlakbij Nijmegen.

 

Onze groepshuizen Seven Hills (Groesbeek) en Stollenberg 3 (Berg en Dal) zijn beide toegankelijk voor rolstoelen. De eerste groepsaccommodatie heeft 20 slaapkamers en is geschikt tot maximaal 75 personen, de tweede accommodatie heeft 10 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 28 personen.

 

 

  • 10-20 slaapkamers
  • toegankelijke badkamer
  • Groesbeek / Berg en Dal

 

 

 


Rolstoeltoegankelijke huizen
 

In beide groepsaccommodaties is rekening gehouden met een aantal uitgangspunten voor rolstoelgebruik. Zo zijn er slaapkamers op de begane grond. In de Seven Hills is ook een traplift die gebruikt kan worden om naar de slaapkamers op de 1e verdieping te gaan, maar dit is dus niet noodzakelijk. 

 

Recent is de grote badkamer van Seven Hills dusdanig aangepast dat ook onze gasten in een rolstoel hier zonder problemen gebruik van kunnen maken. Deze badkamer is op de begane grond en wordt gedeeld met 4 slaapkamers. De kamer direct tegenover de badkamer is geheel rolstoeltoegankelijk. Ook in de groepsaccommodatie Stollenberg 3 is een toegankelijke badkamer.

 

Om zeker te zijn dat alle gewenste aanpassingen in onze groepsaccommodaties aanwezig zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.