√ luxe

√ in Groesbeek

√ 46 personen

√ zeer compleet

 

Groepshotel Berg en Dal

Exclusieve en luxe nieuwe accommodatie in Groesbeek, nabij Nijmegen.

 

  • 40-50 personen
  • 18 hotelkamers met eigen badkamer
  • opgemaakte bedden
  • nieuwe inrichting en meubels
  • twee groepsruimtes
  • sauna (binnen & buiten), zwemspa optioneel
  • zeer luxe groepsaccommodatie
  • professionele keuken

 

 

Groepshotel Berg en Dal = Comfort, Ruimte & Gezelligheid

Deze groepsaccommodatie werd geopend begin juni 2018. Het is eigenlijk meer opgezet als groepshotel dan als groepsaccommodatie. Met ruime kamers en studio's met allemaal eigen badkamer én zitje. De bedden zijn zeer comfortabel. Er zijn 18 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. (14x 2-persoons kamers én 4x 3-persoons kamers) Alle verdiepingen zijn bereikbaar via een lift. Enkele kamers zijn aangepast voor rolstoeltoegang incl. de badkamer. Op alle kamers staan twee éénpersoons bedden en op 4 kamers staat een extra 3e bed voor totaal 40 personen. Het is mogelijk om op verschillende kamers, tegen een toeslag, bedden bij te plaatsen tot maximaal 50 personen; op kamers 101 +2, 102 +2, 104 +1, 105 +1, 301 +1, 302 +1, 303 +1 en 304 +1. Er geldt voor dit grote vakantiehuis een borg van € 400. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams.

 

"Wat een prachtige groepsaccommodatie! Het ontbreekt hier werkelijk aan niets.", Fam. Langens

 

Faciliteiten van het groepshotel

De gezellige groepsruimte heeft een open keuken en is van alle gemakken voorzien. Het mooie terras is bereikbaar via een glazen pui, dus ook bij minder goed weer heeft u heel veel licht in de leefruimte. Met gezellige hoekjes en genoeg tafels en stoelen om allemaal samen te eten. Op de gang is een eigen toiletgroep zodat men niet eerst naar de eigen kamer hoeft. Via de gang bereikt u ook de sauna met douchegedeelte. Tevens is er een multifunctionele ruimte aanwezig die bijvoorbeeld kan dienen als bioscoop of bar. U kunt optioneel zwemspa, whirlpool en sauna bijboeken. Bekijk ook de 360 graden rondleiding.

 

Omgeving

Groepshotel Berg en Dal ligt aan de rand van Groesbeek met uitzicht op het Zevenheuvelengebied. Enkele kamers hebben een eigen balkon om van dit uitzicht te kunnen genieten! In de nabije omgeving zijn erg veel activiteiten mogelijk. Georganiseerd of op eigen gelegenheid. Zo is het Groesbeekse bos vlakbij voor een wandeling, of kunt u een fiets of wielrentocht maken over de Zeven Heuvelen. 

 

Heeft u vragen over deze gloednieuwe accommodatie? Laat het ons weten en wij helpen u graag! Via het contactformulier.
Meer luxe groepsaccommodaties bekijken? Bezoek 123villa.com

 

 

Veelgestelde Vragen:

 

Wat is Groepshotel Berg en Dal?

Groepshotel Berg en Dal is een luxe groepsaccommodatie voor 40 tot 46 personen bij Nijmegen. Met een professionele keuken om zelf te koken, gezellige grote groepsruimte én kleine zaal. Geschikt voor familiegroepen, vriendengroepen óf zakelijke groepen. Online te boeken via de handige kalender.

 

Hoeveel slaapkamers en badkamers zijn er aanwezig?

De luxe van een groepshotel uit zich o.a. in het grote aantal slaapkamers en badkamers. Groepshotel Berg en Dal heeft 18 luxe slaapkamers met 18 badkamers. Je kunt iedere kamer eigenlijk zien als een soort hotelkamer. Zie ook de plattegrond!

 

Welke faciliteiten heeft het groepshotel en zijn er leuke activiteiten?

Groepshotel Berg en Dal heeft zelf veel faciliteiten zoals een tafeltennistafel, tafelvoetbal, sauna en springkussen (optioneel te boeken). De omgeving is heel rijk aan leuke activiteiten. Bekijk dit overzicht van groepsactiviteiten bij of vlakbij deze groepsaccommodatie.

 

Zijn er ook zakelijke mogelijkheden?

Deze groepsaccommodatie biedt volop mogelijkheden voor particulieren én bedrijven. Voor unieke zakelijke bijeenkomsten met veel privacy en vrijheid, heisessies of 2-daagse teamuitjes zijn speciale arrangementen mogelijk.