√ groot erf & speelveld

√ in Groesbeek

√ 30-38 personen

√ sport & spel ruimte

 

Groepsaccommodatie Op de Horst

Groepsaccommodatie met heel veel ruimte én eigen wijngaard in Groesbeek, vlakbij Nijmegen.

 

  • 30 personen (+8 mogelijk)
  • 10 slaapkamers (opgemaakte bedden)
  • zeer grote tuin & speelveld
  • 2x terras, waarvan 1 overdekt
  • super leuke sport & spel ruimte
  • gezellige vuurplaats
  • open keuken
  • proef en ontdek de eigen wijnen (optioneel)

 

Boek rechtstreeks met de beste prijs!

 

Groesbeek

Deze familieboerderij ligt aan de rand van Groesbeek richting de grens met Duitsland. Dit aantrekkelijke gebied heeft schitterende landschappen. Het natuurgebied Reichswald ligt vlakbij maar ook de gezellige stad Nijmegen ligt op een steenworp. Voor boodschappen of een gezellig terras kun je terecht in het dorp zelf. En wat denk je van de eigen wijngaard van Op de Horst. Op verzoek kunnen er leuke rondleidingen met een proeverij georganiseerd worden voor groepen.

 

Op de Horst = Ruimte, gezellige groepsruimte & aparte slaapkamers

Al jaren worden groepen voor met een familieweekend gastvrij ontvangen door de familie Muskens, bij Groepsaccommodatie Op de Horst. De familie verbouwd daarnaast heerlijke asperges en maakt wijn van eigen druiven. Je verblijft kortom op een hele sfeervolle plek. De groepsaccommodatie beschikt over een gezellige ruime groepsruimte met open keuken en deels afgescheiden zithoek. Aan de lange eettafels is het gezellig samen eten. Vanuit de groepsruimte loop je zo naar buiten de enorme grasvelden op, die zich naast het groepshuis bevinden.

 

Deze groepsaccommodatie bestaat uit een groepsruimte met 5x geschakelde 6-persoons vakantiehuisjes. In ieder huisje bevinden zich één 2-persoons slaapkamers en één 4-persoons slaapkamer. Totaal dus 5x 2-persoons slaapkamers én 5x 4-persoons slaapkamers. (tegen meerprijs is het mogelijk voor 8 extra personen bij te boeken, informeer naar de mogelijkheden) In de huisjes zijn ook aparte zitjes en terrasjes om je even te kunnen terugtrekken. Voor dit grote vakantiehuis geldt een borg van € 200. Deze groepsaccommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams.

 

"De locatie is zeer ruim, de bovenverdieping met allerlei spelmogelijkheden is helemaal mooi!" Olga v.

 

Faciliteiten

Nieuw bij deze groepsaccommodatie is de speelruimte op de zolder boven de groepsruimte. Hier bevindt zich een mini bioscoop hoek, een airhockey tafel, tafelvoetbalspel én tafeltennis. Ook is er een hoek met spelletjes. Buiten is het door de grote hoeveelheid ruimte ook erg goed mogelijk om allerlei activiteiten te organiseren. Voetbal, volleybal of jeu de boules. Het kan allemaal. 

 

Omgeving

De vakantieboerderij is gebouwd op een deel van het boerenerf van de familie Muskens. Vergeet in het aspergeseizoen geen asperges te kopen of (het hele jaar door) de heerlijke eigen wijnen! Vanaf het erf rij je in ongeveer 5 minuten naar het dorp van Groesbeek en in 10 minuten naar Nijmegen. De grens met Duitsland ligt iets verderop in de straat. Hier kom je vrijwel direct terecht in het schitterende natuurgebied Reichswald. Maar ook op het eigen erf is een leuke rondwandeling uitgezet, langs o.a. de druivenranken.

 

Heb je vragen over deze familie boerderij accommodatie of wil je een offerte ontvangen, klik hier.