Grote Groepsaccommodaties

Maak hier uw keuze voor een grote groepsaccommodatie voor 30, 40 tot 200 personen. Door de unieke manier van bouwen kunnen wij u alle gewenste samenstellingen bieden. Wilt u véél slaapkamers, dat kan! We bieden totaal 69 slaapkamers, grote groepsruimtes én professionele keukens. Klik op de foto's voor meer informatie of stuur ons een bericht. Of via telefoon ma t/m zo tussen 08.30 - 21.00 uur.

 

 

 

 

 

Accommodaties voor Grote Groepen

Met zo'n 20 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we specialist zijn in groepsaccommodaties voor grote groepen bij Nijmegen. Op deze website proberen wij u een goed overzicht te geven van alle mogelijkheden. Ook kunt u vaak al direct de prijs voor uw groep berekenen én de beschikbaarheid van de accommodatie bekijken. Hoe groter de groep, hoe meer wensen er waarschijnlijk zijn. Aarzel dus ook niet om even contact met ons op te nemen als wij met u mee mogen denken. De beste oplossing voor uw grote groep, daar gaan wij voor!


De zoektocht naar grote groepsaccommodaties is vaak lastig. Maar niet bij ons! Kies voor één van onze prachtige groepshuizen in de omgeving van Nijmegen. De grote groepshuizen zijn van alle gemakken voorzien en voor iedere gelegenheid geschikt! Of u nu op zoek bent naar een geschikte locatie voor een familieweekend, vriendenweekend of een zakenuitje. Bij ons vindt u gemakkelijk een accommodatie die aan ieders wensen voldoet.


Onze grootste groepsaccommodatie beschikt over wel 36 slaapkamers, meer dan voldoende ruimte dus. Met een capaciteit van 8 tot wel 200 personen is er altijd een accommodatie die bij uw groep past. Niet alleen zijn er in al onze grote groepshuizen voldoende slaapkamers aanwezig ook over de andere aspecten is goed nagedacht. Zo beschikken de accommodaties over grote, professionele keukens waardoor het bereiden van een maaltijd voor een grote groep ook eenvoudig en bovendien érg gezellig is. Maar ook de ruime leefruimtes zorgen er voor dat er voldoende ruimte voor iedereen is.


Bij bepaalde huizen is het ook mogelijk om gebruik te maken van een aangrenzend grasveld met speeltoestellen of een naastgelegen sportveld. Zowel binnen als buiten plek genoeg voor iedereen. En dat is nog niet alles! Een aantal van onze grote groepsaccommodaties beschikken over bijvoorbeeld wellnessfacaliteiten, een privé bioscoop of een bar. Door deze extra faciliteiten hoeft u niet eens de deur meer uit! Het zal uw groep dus zeker aan niets ontbreken tijdens het overnachten in één van de accommodaties.


Mocht uw groep nou wel graag iets gaan ondernemen, vanuit onze huizen ontdekt u alles wat de prachtige omgeving van Nijmegen te bieden heeft. Ga er op uit in de prachtige natuur, bezoek het oude stadscentrum of ga spannende outdoor groepsactiviteiten beleven. Met uw grote groepsaccommodatie als uitvalsbasis is ieder groepsuitje gegarandeerd een succes. 


Kortom, bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie? Zoek niet verder en kies voor één van onze prachtige huizen in de omgeving van Nijmegen.