Grote Groepsaccommodaties

Maak hier uw keuze voor een grote groepsaccommodatie voor 30, 40 tot 200 personen. Door de unieke manier van bouwen kunnen wij u alle gewenste samenstellingen bieden. Wilt u véél slaapkamers, dat kan! We bieden totaal 69 slaapkamers, grote groepsruimtes én professionele keukens. Klik op de foto's voor meer informatie of stuur ons een bericht. Of via telefoon ma t/m zo tussen 08.30 - 21.00 uur.

 

 

 

 

 

Accommodaties voor Grote Groepen

Met zo'n 20 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we specialist zijn in groepsaccommodaties voor grote groepen bij Nijmegen. Op deze website proberen wij u een goed overzicht te geven van alle mogelijkheden. Ook kunt u vaak al direct de prijs voor uw groep berekenen én de beschikbaarheid van de accommodatie bekijken. Hoe groter de groep, hoe meer wensen er waarschijnlijk zijn. Aarzel dus ook niet om even contact met ons op te nemen als wij met u mee mogen denken. De beste oplossing voor uw grote groep, daar gaan wij voor!


De zoektocht naar grote groepsaccommodaties is vaak lastig. Maar niet bij ons! Kies voor één van onze prachtige groepshuizen in de omgeving van Nijmegen. De grote groepshuizen zijn van alle gemakken voorzien en voor iedere gelegenheid geschikt! Of u nu op zoek bent naar een geschikte locatie voor een familieweekend, vriendenweekend of een zakenuitje. Bij ons vindt u gemakkelijk een accommodatie die aan ieders wensen voldoet.


Onze grootste groepsaccommodatie beschikt over wel 36 slaapkamers, meer dan voldoende ruimte dus. Met een capaciteit van 8 tot wel 200 personen is er altijd een accommodatie die bij uw groep past. Niet alleen zijn er in al onze grote groepshuizen voldoende slaapkamers aanwezig ook over de andere aspecten is goed nagedacht. Zo beschikken de accommodaties over grote, professionele keukens waardoor het bereiden van een maaltijd voor een grote groep ook eenvoudig en bovendien érg gezellig is. Maar ook de ruime leefruimtes zorgen er voor dat er voldoende ruimte voor iedereen is.


Bij bepaalde huizen is het ook mogelijk om gebruik te maken van een aangrenzend grasveld met speeltoestellen of een naastgelegen sportveld. Zowel binnen als buiten plek genoeg voor iedereen. En dat is nog niet alles! Een aantal van onze grote groepsaccommodaties beschikken over bijvoorbeeld wellnessfacaliteiten, een privé bioscoop of een bar. Door deze extra faciliteiten hoeft u niet eens de deur meer uit! Het zal uw groep dus zeker aan niets ontbreken tijdens het overnachten in één van de accommodaties.


Mocht uw groep nou wel graag iets gaan ondernemen, vanuit onze huizen ontdekt u alles wat de prachtige omgeving van Nijmegen te bieden heeft. Ga er op uit in de prachtige natuur, bezoek het oude stadscentrum of ga spannende outdoor groepsactiviteiten beleven. Met uw grote groepsaccommodatie als uitvalsbasis is ieder groepsuitje gegarandeerd een succes. 


Kortom, bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie? Zoek niet verder en kies voor één van onze prachtige huizen in de omgeving van Nijmegen. 

 

 

 

Veelgestelde vragen over grote groepsaccommodaties:

 

Wat is een grote groepsaccommodatie?

Hoe groot is een grote groepsaccommodatie? Vaak spreken we over "groot" als de accommodatie ruimte biedt aan 30 personen of meer. Een veel voorkomend aantal is een groepsaccommodatie voor 40 personen. Maar er zijn ook huizen voor 60 personen of zelfs 100 of meer. Bekijk het overzicht hier.

Zijn er dan alleen maar slaapzalen aanwezig?

De tijd dat grote accommodaties uitsluitend geboekt konden worden met slaapzalen ligt achter ons. Steeds vaker zie je huizen met 2-, 3- of 4-persoons kamers. Ook het aantal badkamers is afgestemd op het grote aantal personen. Regelmatig is er zelfs per slaapkamer een eigen badkamer.

Voor welk type groep of gezelschap zijn deze grote accommodaties geschikt?

Vanwege de toegenomen luxe zijn de grote accommodaties voor steeds bredere groepen geschikt. Waar vroeger vrijwel uitsluitend scholen en verenigingen gebruik maakte van dergelijke grote huizen, zijn er tegenwoordig steeds meer grote families en vriendengroepen die een groot huis boeken. Ook als een familiegroep veel slaapkamers of privacy wil hebben, wordt er vaak een grotere accommodatie geboekt.

Zijn de faciliteiten én activiteiten ook afgestemd op de groepsgrootte?

Uiteraard hebben de grote huizen ook grote groepsruimtes. Soms zijn er zelfs meerdere ruimtes waarbij de groep zich kan verdelen. Dit is ook erg handig bij leuke indoor activiteiten en spellen, waarbij teams gevormd worden. Ook buiten zijn leuke groepsactiviteiten te organiseren, zelfs voor grote groepen van 30, 40 of 60 personen.